Prevara (2008)

The Grift (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Žena pomaže muškarcu koji zaglavi u malom gradiću u obitelji prevaranata

 
Režija: Ralph E. Portillo
Scenarij: Pamela Smith
Uloge: Maury Chaykin, Sara Downing, John Savage, Max Kasch, Jeremy London, ...

Filmografija

Radnja se događa 1948. godine u malom gradiću u unutrašnjosti američkog juga gdje neočekivani putnik zaglavi u obitelji prevaranata.

Da ste slučajno bili trgovački putnik u to vrijeme ili možda samo umorni putnik u potrazi za hladnim osvježenjem, dobrim zalogajem ili prenoćištem, možda ste se moglizaustaviti u Shamrock Motor Cortu, farmi iz 1930-ih godina koja je pretvorena u restoran sa četiri bungalova. Tu bi vas vjerovatno dočekala i pozdravila Kate Bender. Ne dozvolite da vas zavara njena ljepota ili lažna nevinost. Budite uvjereni da će vam uzeti mjeru dok trepnete i da zna za što vas može iskoristiti.

Ili bi vas možda dočekao John Bender, tinejdžer koji nije sasvim pošten, ali to dobro prikriva. Daleko manje ugodnu dobrodošlicu bi vam mogao prirediti William Bender. Nemilosrdni varalica koji je naučio svoju djecu svemu što znaju. Čovjek koji drži sve pod kontrolom - ili da li je to on?

Zato, ako prolazite kroz ovaj uspavani gradić, bolje produžite. Ako se ipak zaustavite, čuvajte svoje novčanike, pa čak i svoja srca. Kaže se da sami biramo svoju sudbinu, ali ponekad to uoće nije točno.


Komentari (0)

Foto