Skandal (2012)

Scandal (Originalni naziv)

drama

Serija prati život mlade žene čiji je posao zaštita i obrana reputacije nacionalne elite

 
Režija: Paul McGuigan, Roxann Dawson, ...
Scenarij: Shonda Rhimes
Uloge: Kerry Washington, Henry Ian Cusick, Columbus Short, Darby Stanchfield, ...

Filmografija

Svi imaju tajnu…a posao Olivije Pope je da zaštiti i obrani javnu sliku nacionalne elite čuvajući njihove tajne u skrivenim odajama. Saznajte na koji način uspijeva u isto vrijeme dobiti poštovanje i strahopoštovanje drugih u prvoj sezoni intrigantne dramske serije SKANDAL samo na UNIVERSAL CHANNEL-u svakog utorka u 21:20 s početkom 8. svibnja.

Od redatelja ‘’Uvoda u anatomiju’’ i ‘’Privatne prakse’’, Skandal je usredotočen na Oliviju koja je odgovorna za stvaranje imidža i smirivanje kriza kroz razne makinacije "iza scene". Ova serija, razvijena s novog i provokativnog stajališta, prati Oliviju Pope i njezino savršeno osoblje dok pokušavaju zaštititi reputacije svojih klijenata bez obzira na sve moguće posljedice. Ali, klijenti nisu jedini koji pokušavaju skriti svoje tajne. Kako se radnja razvija, predsjednik Fitzgerald Grand, Olivijin bivši šef, i njegov vođa osoblja će pratiti svaki Olivijin pokret.

Glumačku postavu "Skandala" čine Kerry Washington ("Ray") u ulozi Olivije Pope, Henry Ian Cusick ("Izgubljeni") u ulozi Stephen Fincha, Columbus Short ("Krv i ples") u ulozi Harrison Wrighta, Guillermo Diaz ("Neodoljive budale") u ulozi Hucka, Darby Stanchfield u ulozi Abby Whelan, Katie Lowes u ulozi Quinn Perkins, Tony Goldwyn ("Duh") u ulozi predsjednika Fitzgerald Granta i Jeff Perry ("Uvod u anatomiju") u ulozi Cyrusa.


Komentari (4)

Foto