Podla prijevara (2011)

Dirty Little Trick (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Okrutna djevojka pretvori život mladog muškaraca u noćnu moru

 
Režija: Brian Skiba
Scenarij: Michael Z. Gordon, Michael Legge
Uloge: Dean Cain, Christie Burson, Michael Madsen

Filmografija

Pokupivši mladu, lijepu autostopisticu Saru, Michael Anderson se zatekne u najgoroj mogućoj noćnoj mori. Ono što slijedi naelektriziran je, seksom nabijen akcijski triler, gdje ništa nije kao što se čini.

Vozeći se kroz pustinju, prostodušni neženja Michael ugleda predivnu mladu autostopisticu Saru. Michael i ne sluti da će ga ova divljakinja uvesti u nastranu igru ubojstva, novca i seksa. Osjećajući obvezu da pomogne bespomoćnoj Sari, Michael nudi prijevoz do grada senzualnoj autostopistici. Za vrijeme vožnje Sarah kaže Michaelu da ju je njezin nasilni dečko napustio i ostavio bez sredstava. Bez novca i prenoćišta, Michael je poziva da prenoći kod njega. Kasnije iste noći Sarah zavodljivo namami Michaela u svoj krevet. Iduće jutro Michael odvede Saru do obližnje autobusne postaje vjerujući da je više neće vidjeti.

No, kad se vrati kući, dočeka ga policija s optužbom za ubojstvo. Michael će ubrzo otkriti zašto se ne uzimaju autostopisti. Michaelove nevolje tek su počele i tada ga počne progoniti lokalni mafijaški gazda Vito, koji želi svojih 200.000 $ za koje vjeruje da ih je Michael uzeo iz njegova trezora. Michael shvaća da mu je Sarah sve smjestila te da je uhvaćen u složenoj igri mačke i miša.

 


Komentari (0)

Foto