Kalkanski Krugovi (2021)

Kalkanski Krugovi (Originalni naziv)

drama

Dvije obitelji kriju tajnu čuvanu desetljećima - vrijeme je da se taj sukob razriješi

 
Režija: Milan Karadžić
Scenarij: Đorđe Milosavljević
Uloge: Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Ivana Zečević, Nataša Ninković, ...

Filmografija

U deset epizoda uzbudljive TV serije "Kalkanski krugovi", temeljene na obiteljskoj drami prožetoj elementima misterije pratimo sukob dvije obitelji živopisnog dijela Dola. Te obitelji kriju tajnu čuvanu desetljećima. Došlo je vrijeme da se taj sukob razriješi.

Glavni junak serije "Kalkanski krugovi" je Dejan Matić (Vojin Ćetković) koji odlučuje prestati raditi u svom arhitektonskom uredu kad mu policija privede kćer Mionu (Ivana Zečević). Zajedno s kćeri seli se u Dol, rodno selo njegovog oca. Nada se da će u Dolu kćer odvojiti od lošeg društva i loših navika, te obnoviti međusobnu bliskost, izgubljenu tijekom Mioninog odrastanja i Dejanovog bavljenja svojom karijerom.
U obiteljskoj kući u Dolu čeka ih stric Velibor (Žarko Laušević), spreman pomoći im u privikavanju na novo okruženje. On ih upoznaje i sa sukobom koji je podijelio Dol - povratnik iz inostranstva, imućni poduzetnik Maksa (Marko Gvero) želi na prostoru tzv. Zabrana, šume koju koriste Doljani, podignuti moderan hotelski kompleks. Otpor mu pružaju Velibor i Vera Jakovljević (Nataša Ninković), doljanska učiteljica i Dejanova simpatija iz mladosti.

Komentari (0)

Foto