Sestre iz pakla (2000)

Ginger Snaps (Originalni naziv)

komedija horror drama

Životi dviju sestara tinejdžerica se okrenu naglavačke kada jednu od njih ugrize vukodlak

 
Režija: John Fawcett
Scenarij: Karen Walton, John Fawcett
Uloge: Emily Perkins, Katharine Isabelle, Kris Lemche, Mimi Rogers, Jesse Moss, ...

Filmografija

Ginger je jedna netipična američka povučena djevojka, darkerica, koja se zajedno sa svojom mlađom sestrom distancira od okoline i živi u nekom svom izoliranom svijetu. Nihovi životi se dodatno zakompliciraju kada Ginger napadne i ugrize vukodlak.

Ginger i Brigitte, petnaestogodišnje su sestre koje pate od introvertnosti i pokazuju znakove krajnje mizantropije.One žive u tipičnom kanadskom predgrađu Bailey Downs i provode vrijeme tako što iz zabave glume zastrašujuće scene smrti, što njihova uvijek vesela majka svjesno ignorira. Jedne noći, sestre u šumi napada divlje čudovište koje bi moglo biti "Zvijer iz Bailey Downsa", predator koji ubija lokalne pse i vadi im utrobu.

Djevojke preživljavaju napad i Gingerine rane brzo zacijeljuju, ali njeno ponašanje postaje još bizarnije kada iz njenih ožiljaka počnu nicati dlake, a iz kičme rasti rep. Što je još strašnije, ona počinje izlaziti sa mladićima. Uspaničena Brigitte odluči se sprijateljiti sa rešava da se sprijatelji sa Samom, koji prodaje travu učenicima gimnazije, čija vrsta marihuane može biti jedini lijek za Gingerinu uznemirujuću bolest.


Komentari (0)

Foto