utorak, 14.05.2024 12:42

Holly Hobbie (2018)

Holly Hobbie (Originalni naziv)

drama glazba obiteljski

Kako bi spriječila zatvaranje bakinog kafića, Holly organizira otvorene glazbene večeri

sez.2 ep.5Holly je uzbuđena što će izvesti novu pjesmu u Calicu, ali njezine planove omete bojkot. Holly je uzbuđena što će izvesti novu pjesmu u Calicu, ali otkriva da Lyla i njezine prijateljice navijačice organiziraju bojkot glazbenih večeri. Holly je spremna izvesti svoju novu pjesmu na glazbenoj večeri, ali sazna kako Lyla organizira bojkot njezine priredbe. Ispostavilo se da je Lylu uvrijedila Piperina objava na Twitteru u vezi s njezinim poznatim tacosima. Holly ih obje pozove na ručak kako bi sve raščistile, ali situacija se samo još više pogorša! Piper ne želi uzrokovati još nevolja pa odluči ne nastupiti u Calicu. Holly se osjeća užasno pa razgovara s bakom i zaključi da svatko ima pravo reći što misli, čak iako se to nekim ljudima neće svidjeti. Holly pozove Piper na pozornicu te je potakne da izvede duhovitu stand up točku. Robbie je spreman za izlazak s dečkima, ali Warren ima druge planove. Robbieja spašava Russell koji je čuo za Muški klub. Nakon što je prošao test, Robbieja s povezom na očima odvedu na teren za bejzbol, u prostor za vježbanje udaraca. Rečeno mu je da skupi sav bijes zbog prekida i usmjeri ga u bejzbolsku palicu, ali on ubrzo shvati da nije ljut na Lylu. Robbie odluči da želi biti bolja osoba te se kani ispričati Lyli.
 
Režija: N/A
Scenarij: Sarah Glinski
Uloge: Ruby Jay, Saara Chaudry, Hunter Dillon

Filmografija

13-godišnja Holly Hobbie želi postati kantautorica te se ne boji boriti za svoje snove, čak i ako pritom podigne prašinu. Ona jednog dana kani spasiti svijet, a s tim svojim planom će početi u svome malom gradu Collinsvillu.

Na prvi pogled Holly Hobbie možda izgleda kao obična 13-godišnjakinja koja živi sa svojom obitelji na farmi u predgrađu Collinsvilla, ali ona je ustvari junakinja našeg doba. Doduše, Holly više voli nositi starinske haljine i vojne čizme nego plašt i krunu, a jedino oružje kojim ova buduća kantautorica raspolaže je - gitara. Holly se ne boji boriti za svoja uvjerenja.

Komentari (0)

Foto