petak, 03.05.2024 12:40

Holly Hobbie (2018)

Holly Hobbie (Originalni naziv)

drama glazba obiteljski

Kako bi spriječila zatvaranje bakinog kafića, Holly organizira otvorene glazbene večeri

sez.1 ep.8Holly pokušava pobjeći od obitelji i razmirice s prijateljicama te odlazi s Tylerom u Chicago. Uzrujana i tužna što je razočarala mamu i vjerojatno izgubila prijateljicu zbog svađe oko rođendana, Holly bježi u Chicago s Tylerom. Holly je i dalje uzrujana zbog prethodne večeri pa s Tylerom odlazi u Chicago gdje posjećuju umjetničke galerije, muzeje pa čak i divnu prodavaonicu gitara. Hollyna se mama zabrine kad primijeti da Holly nema, ali njezin tata kaže da se vjerojatno sklonila u staju jer je željela malo mira. Nešto poslije, Holly primjećuje da je izgubila ogrlicu koju je dobila od Amy na dar i želi se vratiti na sva mjesta na kojima je bila. Muzejski čuvar uhvati nju i Tylera kako se pokušavaju ušuljati natrag u muzej, međutim, pusti ih da uđu nakon što mu Holly u suzama sve objasni. Tyler se odjednom počinje gušiti pa Holly nazove 911. Nakon što su mu bolničari pomogli, Tyler povjeri Holly da ima srčanu bolest zbog koje je prošlu godinu proveo na operaciji i liječenju. Trebao je otići k liječniku na pregled jer simptomi su se vratili, ali ipak je radije otišao s Holly u Chicago jer se boji da će mu reći da je opet bolestan. Hollyna mama dolazi po njih i putem do kuće svi iskreno razgovaraju. Tyler pronalazi Hollyinu ogrlicu u svom džemperu.
 
Režija: N/A
Scenarij: Sarah Glinski
Uloge: Ruby Jay, Saara Chaudry, Hunter Dillon

Filmografija

13-godišnja Holly Hobbie želi postati kantautorica te se ne boji boriti za svoje snove, čak i ako pritom podigne prašinu. Ona jednog dana kani spasiti svijet, a s tim svojim planom će početi u svome malom gradu Collinsvillu.

Na prvi pogled Holly Hobbie možda izgleda kao obična 13-godišnjakinja koja živi sa svojom obitelji na farmi u predgrađu Collinsvilla, ali ona je ustvari junakinja našeg doba. Doduše, Holly više voli nositi starinske haljine i vojne čizme nego plašt i krunu, a jedino oružje kojim ova buduća kantautorica raspolaže je - gitara. Holly se ne boji boriti za svoja uvjerenja.

Komentari (0)

Foto