Kako ne živjeti svoj život (2007)

How Not To Live Your Life (Originalni naziv)

komedija

Luckasta komedija slijedi šašave pustolovine tipično neurotičnog mladog samca pretjerano bujne mašte

 
Režija: Sam Leifer, Dan Clark
Scenarij: Dan Clark
Uloge: Dan Clark, David Armand, Leila Hoffman, Laura Haddock

Filmografija

Jeste li ikad poželjeli da život ima tipku s pomoću koje ga možete pauzirati i koja vam nudi razne opcije što biste iduće trebali reći ili učiniti? To se dogodi svaki put kad se Don suoči s krupnom odlukom, samo što su njegove opcije općenito sve grozne

Don je ambiciozan čovjek, čovjek u jeku mladosti – čovjek koji uspijeva zabrljati čak i najjednostavnije zadatke. Svaka epizoda pokriva nekoliko dana njegova života – tijekom kojih on nespretno pokušava svladati razne izazove ili najobičnije svakodnevne događaje. Kad se suoči s nezgodnom situacijom, Donova neumorna mašta ubaci u petu brzinu pokazujući mu sve što ne smije učiniti ili reći u danoj situaciji. No na tom se popisu, kojemu svjedoče i gledatelji, svaka opcija čini gorom od prethodne.

U trenutku kada ga susrećemo, Don upravo pokušava dokučiti kako je najbolje otići nakon seksa za jednu noć, a da se previše ne osramotite, pogotovo kad se ne možete sjetiti imena žene s kojom ste spavali, zatim kako ne reagirati kad saznate da ste dobili otkaz i kako se nositi s boli zbog gubitka bake. No nakon radosti otkrića da mu je ostavila svoju kuću brzo slijedi spoznaja da je kuća puna smeća, a da je baka bila u silnim dugovima.

Naporan dan prema standardima većine ljudi, ali kada tomu dodate Donovu sposobnost da uvijek kaže i učini pogrešnu stvar – dan se svede na upadanje iz jedne nevolje u drugu.


Komentari (0)

Foto