Misionar (2007)

Missionary Man (Originalni naziv)

akcija triler drama

Tajanstveni motorist kreće osvetiti smrt prijatelja u koju su umiješani lokalni moćnici

 
Režija: Dolph Lundgren
Scenarij: Dolph Lundgren, Frank Valdez
Uloge: Dolph Lundgren, Kateri Walker, Chelsea Ricketts, Matthew Tompkins, ...

Filmografija

Nakon smrti prijatelja tajanstveni motorist s biblijom dolazi u malo mjesto kako bi prisustvovao pogrebu. Tamo saznaje da nije riječ o prirodnoj smrti, već da su za smrt njegovog prijatelja pod nerazjašnjenim okolnostima umiješani korumpirani lokalni moćnici. Naoružan sačmaricom i ne prevelikom dozom strpljenja kreće u akciju.

Tajanstveni neznanac dolazi u gradić u Teksasu na jedinstvenome motociklu. Sa sobom nosi samo Bibliju i želju za pravdom.



Stara se osveta aktivira kad Ryder (Dolph Lundgren) odluči ispraviti nepravdu iz svoje prošlosti i osloboditi gradić od zlobnog ugnjetavača. Došao je na pogreb svog dobrog prijatelja J. J.-a, lokalnog stolara i Indijanca. Lokalni biznismen John Reno (Matthew Tompkins) upozna se s Ryderom te kaže kaže Murphyju (Charles Solomon Jr.), jednome od svojih zaposlenika, da drži Rydera na oku. Ryder se upusti u lokalne probleme prebivši grupu Renovih nasilnika koji su napali lokalnog narkomana Billyja (Jonny Cruz), jer im nije vratio novac koji im duguje...

Komentari (0)

Foto