Kakvi lažnjaci (2006)

NATIONAL LAMPOON'S CATTLE CALL (Originalni naziv)

komedija

Tri prijatelja otvore agenciju za glumice kao paravan za lakše upoznavanje s djevojkama

 
Režija: Martin Guigui
Scenarij: Martin Guigui
Uloge: Andrew Katos, Diedrich Bader, Thomas Ian Nicholas, Jenny Mollen, ...

Filmografija

”Kakvi lažnjaci!” počiva na sasvim uvjerljivoj priči i priličnom genijalno ideji kako uloviti djevojku te mladim glumcima koji su potpuno opravdali povjerenje producenata. “Kakvi lažnjaci!” su iznenađujuće zabavan i smiješan film koji svakako preporučujemo.

Sherman (Andrew Katos) i Glen (Diedrich Bader) žele upoznati djevojke i malo se zabavljati s njima, dok romantični Richie Ray (Thomas Ian Nicholas) traži savršenu životnu suputnicu. Otvoriti agenciju, koja traži glumice za film nezavisne produkcije, dečkima zvuči kao plan bez mane i odlični paravan za upoznavanje s djevojkama. Richie se zagleda u Marinu Dell (Jenny Mollen), novu djevojku u gradu, Glena zaludi Laurel (Nicole Eggert), dok Sherman poludi za avanturisticom Nikitom (Chelsea Handler). Čini se da plan besprijekorno uspijeva, sve dok djevojke ne shvate o čemu se zapravo radi.

Još jedna u nizu  “National Lampoon” komedija inspirirana "National Lampoon“ magazinom i filmom legendarnog Johna Hughesa o nepodopštinama obitelji Griswold,  tijekom godina pretvorila se u sasvim drugačiju “zvijer”, mada autori mnogih "National Lampoon“ nastavaka zapravo nisu imali pravo koristiti zaštićeno ime.


Komentari (0)

Foto