Loša godina (2010)

Shit Year (Originalni naziv)

drama

U potrazi za mirom, glumica odustaje od karijere i povlači se u kolibu u planinama

 
Režija: Cam Archer
Scenarij: Cam Archer
Uloge: Ellen Barkin, Luke Grimes, Bob Einstein, Theresa Randle

Filmografija

Poznata glumica Colleen West napušta uspješnu karijeru radi mirnog života, međutim, novootkrivena usamljenost izaziva kod nje halucinacije u kojima se suočava sa životom dok ponovno proživljava nedavnu aferu s mlađim glumcem...

Poznata glumica Colleen West (Ellen Barkin) napušta karijeru te živi povučeno u brdima. No, mir i tišina za kojima žudi razbijeni su bučnim građevinskim radovima na susjednom objektu. Nedugo zatim Colleen otkriva da uopće ne može podnijeti samu sebe sad kad je napustila jedinu stvar koju je istinski voljela. Kao izlaz iz usamljenosti, nevoljko se sprijateljuje s bučnom, hirovitom susjedom (Melora Walters) i ponovno se povezuje sa svojim otuđenim bratom (Bob Einstein) koji joj je nenajavljeno došao u posjet čuvši da je otišla u mirovinu.

Mučena samoćom i minulim željama, Colleen obuzima osjećaj kako je svoj život živjela kroz uloge koje je igrala na filmu i pozornici. Naposljetku, primorana je suočiti se s gubitkom, svojim pogreškama i promašajima, ponovnim proživljavanjem nedavne veze s mlađim glumcem Harveyjem Westom (Luke Grimes) kojeg je upoznala radeći na posljednjoj ulozi. Colleenina stvarnost postaje nerazlučiva od njezinih poremećenih opsesija u halucinacijskoj borbi da prihvati svoju ranjivost i pronađe samu sebe.


Komentari (0)

Foto