Izgubljeno - nađeno (1999)

LOST & FOUND (Originalni naziv)

komedija romantika

Šeprtljavi vlasnik restorana je spreman na sve ne bi li osvojio djevojku iz snova

 
Režija: Jeff Pollack
Scenarij: J.B. Cook, Marc Meeks
Uloge: David Spade, Ever Carradine, Neal MacMillan, Sophie Marceau, Patrick Bruel...

Filmografija

Zapažen član trupe komičara okupljene oko emisije Saturday Night Live, David Spade je bez ikakve dvojbe prva zvijezda ove istovremeno urnebesne i romantične komedije o čovjeku koji je spreman na sve ne bi li osvojio djevojku iz snova.

Mnogi kažu kako su spremni učiniti sve kako bi osvojili djevojku u koju su zaljubljeni. David Spade je u komediji "Izgubljeno-nađeno" sve to i učinio!

Dylan Ramsey (David Spade) je šeprtljavi vlasnik restorana, vječno u potrazi za djevojkom iz snova, a to bi mogla biti upravo njegova nova susjeda Lila Dubois (Sophie Marceau), francuska čelistica koja pokušava naći angažman u gradskoj filharmoniji Los Angelesa. Dylana uopće ne brine činjenica što se Lilin bivši zaručnik Rene (Patrick Bruel) odjednom pojavio u gradu, planirajući je ponovno osvojiti, već mu se čini kako mu prepreku predstavlja Lilin pas. Tada mu pada na pamet ideja kako bi terijera mogao oteti i zatim ga vratiti uplakanoj vlasnici s pričom kako ga je pronašao te tako zaraditi izvrsnu priliku za osvajanje njezina srca. No Rene shvaća tko je pravi otmičar...

Redatelj Jeff Pollack morao je paziti samo na to da Spade u svojim komičarskim vratolomijama i eskapadama ne pretjera, što je obavio i više nego dobro pa ne čudi kako je finalni sud o filmu "Izgubljeno-nađeno" iznimno pozitivan.

Uz Spadea, ne smijemo zaboraviti ni prekrasnu Sophie Marceau te iskusnog Martina Sheena u jednoj od manjih uloga.


Komentari (0)

Foto