četvrtak, 18.04.2024 17:25

Riječna čudovišta (2009)

River Monsters (Originalni naziv)

dokumentarni

Suočite se sa najopasnijim riječnim ribama

sez.1 ep.6Niti jedna druga riba ne izaziva toliki užas kao morski pas, biće neutažive gladi za surovim nasiljem. Jeremy istražuje koliko duboko u unutrašnjosti ti morski psi mogu uspostaviti svoj teror.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Jeremy Wade, David Buckmeier, Vic Hislop

Filmografija

Od Njemačke i Australije do Surinama i Etiopije, Jeremy Wade, pustolov, biolog i ribič, otkriva nam svijet najvećih, najčudnijih i najopasnijih riječnih riba u hit dokumentarcu "River Monsters".

Jeremy Wade, biolog i ekstremni ribolovac slijedi priče o monstruoznim ribama, za koje se smatra da su ljudožderi i pokušava otkriti jesu li to obične ribičke priče ili jednostavno činjenice. U potrazi za raznim vodenim kralježnjacima duž rijeka svijeta Wade je pretvorio svoju strast u karijeru. U seriji River Monsters on roni i pliva s fascinantnim, misterioznim stvorenjima - za koje se sumnja da su ubojice ljudi. U trećoj sezoni, ekstremni ribič Jeremy Wade putuje u udaljene kutke Zemlje kako bi otkrio tajne u pozadini strašnih čudovišta ljudoždera na najdojmljivijim rijekama na svijetu. Otkriva zašto se jedno morsko biće otiskuje kilometrima u australsku unutrašnjost, a zatim odlazi u Papuu Novu Gvineju kako bi istražio misteriozne smrti na rijeci Sepik. Ne želeći propustiti jedinstvenu priliku, leti na Novi Zeland i istražuje legendu o ubojitom biću u tamošnjim zabačenim rijekama i jezerima. Jeremy prvi put posjećuje i Japan kako bi istražio jedinstvene ubojite ribe kao što su namazu i kappa, a istražuje i vode Južne Amerike otkrivajući neobične grabežljivce u Brazilu, Argentini i Surinamu.

Komentari (1)

Foto