petak, 03.07.2020 10:50

Najsmrtonosnije ceste (2010)

IRT: Deadliest Roads (Originalni naziv)

dokumentarni reality show

Tri neustrašiva vozača odlaze na još opasniju avanturu

Nakon još dobrih vijesti od kuće, Rick odlučuje ostati. On i Lisa nastavljaju se penjati na Himalaju prevozeći krhke kipove hinduističke božice. Odroni i uske ceste tjeraju vozače u opasne situacije. Boje se da će razbiti svete kipove i da će cijeli put biti uzaludan. Dave prvi put kreće na zloglasni Ledge te se bori s golemim teretom i prometom iz suprotnog smjera.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Thom Beers, Lisa Kelly, Hugh Rowland

Filmografija

U "spin-offu" hit serije "Ice Road Truckers" pridružujemo se trima vozačima, Ricku Yemmu, Alexu Debogorskom i Lisi Kelly, dok testiraju svoje vještine na nekim od najopasnijih svjetskih cesta.

Nova serija donosi nove pustolovine vozača kamiona, ovaj put onih koji riskiraju svoje živote vozeći po najopasnijim cestama najvećeg planinskog masiva na svijetu, Himalaja. Rick Yemm, Alex Debogorski i Lisa Kelly hrabri su vozači koji zarađuju novac prevozeći vrijedna dobra po cijeloj Indiji, prolazeći velikim kamionima kroz nenaseljena područja po uskim planinskim cestama koje se svakog trena mogu urušiti zbog groznih vremenskih uvjeta. Kako ih nesretni slučajevi na putu ne bi iznenadili, svaki je vozač prošao tečaj preživljavanja u neljudskim uvjetima, no pitanje je hoće li im oni biti od pomoći pri prijevozu sve nestabilnijih, ali jako skupih tereta.

Komentari (1)

Foto