Brza hrana, lake žene (2000)

Fast Food Fast Women (Originalni naziv)

komedija drama

Muškarci i žene, mladi i stari, u potrazi su za ljubavi u Velikoj Jabuci

 
Režija: Amos Kollek
Scenarij: Amos Kollek
Uloge: Anna Levine, Jamie Harris, Louise Lasser, Robert Modica

Filmografija

Bella, 35-godišnja konobarica, počinje vezu s neodgovornim taksistom Brunom. Seymour voli Wandu, striptizetu, a njegov prijatelj Paul očaran je nježnom Emily...

Premorena konobarica Bella s Manhattana nije pretjerano radosna zbog skorog 35. rođendana. Zaglavila je u predugoj vezi s oženjenim muškarcem pa odluči okušati sreću s frustriranim piscem/taksistom Brunom. Odlučna u tome da ne otjera još jednog muškarca svojim snovima o braku i obitelji, Bella glumi hladnoću i priznaje Bruni da mrzi djecu. Težak udarac za ženskara kojemu je bivša žena upravo prepustila dvoje male djece da se brine o njima... U svome kafiću Bella otkriva da nije sama u gorko-slatkoj borbi s teškoćama u ljubavi.

Sramežljivi udovac Paul muči se dok nježno udvara živahnoj udovici Emily. Mrzovoljni, postariji Seymour prima čarobnu injekciju mladosti kada se zaljubi u atraktivnu plesačicu egzotičnih plesova. Unatoč ljubavnim usponima i padovima, svi se nadaju najboljem. A ustrajna Bella otkriva da su bajke moguće... čak i u New Yorku.


Komentari (0)

Foto