Neuhvatljivi praščić Rudi (2008)

RENNSCHWEIN RUDI RÜSSEL / RUDI, THE RACING PIG (Originalni naziv)

komedija dječji obiteljski

Uzbudljive zgode dviju različitih obitelji i jednog malog praščića

 
Režija: Rolf Wellingerhof, Wolfgang Groos
Scenarij: Gabriele Kob, David Ungureit
Uloge: Jasper Smets, Martin Lindow, Regine Vergeen, Peter Franke, Ilknur Boyraz, ...

Filmografija

Niz uzbudljivih zgoda i nezgoda u idiličnom krajoliku, s nizom šarolikih, ali realističnih likova uslijediti će kada se samohrani otac i njegov sin koji je pronašao brzog praščića sprijatelje s liječnicom turkinjom, samohranom majkom dviju djevojčica.

Kao pra-praunuk slavnog trkaćeg prasca Rudija, praščić Rudi IV dokazat će da je dostojan slavnoga pretka kada, spašavajući goli život, uspješno pobjegne iz ruku mesara. Rudijeva prva utrka završava u naručju 10-godišnjeg Fritza, koji je u to mjesto nedavno doselio sa svojim ocem Danielom. Nakon što je ostao udovac, Daniel je zaključio da će Fritz imati ljepše djetinjstvo uz djeda i baku, koji imaju veliku farmu. No, iako žive na farmi, djed i baka nisu navikli na praščića u kući! Fritz ubrzo pridobije djeda, a ubrzo će popustiti i baka i tata.

Fritz i njegov praščić nisu jedini o kojima se priča u mjestu: nedavno je došla i nova liječnica, koja je Turkinja, samohrana majka dviju djevojčica, a k tome njezin je pomoćnik mladić s piercingom.... gotovo previše za ovu konzervativnu sredinu!
Dvije će se obitelji sprijateljiti kada se 10-godišnja Ayla zbliži s Fritzom i njegovim ljubimcem, a Fritzovom se tati svidi Aylina mama...


Komentari (0)

Foto