subota, 23.01.2021 15:30

SP u rukometu 2021. (2021)

SP u rukometu 2021. / Svjetsko prvenstvo u rukometu (Originalni naziv)

sport rukomet

Više od 50 utakmica Svjetskog prvenstva za muškarce u Egiptu

U prvoj utakmici nove faze Urugvaj je uvjerljivo izgubio od Poljske te se bez boda smjestio na posljednje mjesto ljestvice skupine I. Jasno, bez ikakve šanse za daljnje natjecanje, Urugvaj igra protiv Španjolske, koja će sigurno odmarati neke važne igrače, no, naravno, tražiti pobjedu jer bodovi ne smiju biti prokockani.
 

Siječanj na RTL-u, već više od 10 godina, rezerviran je za rukomet, odnosno za prvo veliko sportsko događanje u godini. Tako će i siječanj 2021. biti rezerviran za Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce, koje se od 13. do 31. siječnja održava u Egiptu i na kojem se natječe i hrvatska reprezentacija. U emisiji „Vrijeme je za rukomet“ gledateljima će, uz osvrte na utakmice, donositi i drugu stranu rukometnog prvenstva.

RTL će, kao i prijašnjih godina, na svom glavnom kanalu te na RTL2 i online platformi RTLplay prenositi više od 50 utakmica, a one hrvatske reprezentacije, koja se natječe u skupini s Japanom, Angolom i Katarom, komentirat će Filip Brkić i sukomentator Nikša Kaleb. RTL-ova reporterka Ines Goda javljat će se s terena, prije i nakon utakmica hrvatske reprezentacije, gdje će razgovarati s igračima i stručnim stožerom. U zagrebačkom će studiju sve utakmice pomno pratiti i analizirati bivši proslavljeni rukometaši Petar Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem dok će im domaćin biti RTL-ov Marko Vargek.

Komentari (0)

Foto