nedjelja, 26.05.2024 22:05

Mafijaški ubojice s Colinom McLarenom (2018)

Mafia Killers with Colin McLaren (Originalni naziv)

kriminalistički dokumentarni

Detektiv Colin McLaren istražuje velike mafijaše koji su dugo izbjegavali dugu ruku zakona

sez.1 ep.1John Gotti ubojstvima se uspeo do vrha najmoćnije njujorške mafijaške obitelji. 'Donu od teflona' nikad ništa nisu mogli prišiti, no Gotti se našao zaslijepljen medijskim svjetlima i pao u nemilost.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ross Mullan, Colin McLaren

Filmografija

Bivši policajac na tajnom zadatku Colin McLaren prati karijere šestorice gangstera koji su imali golem utjecaj na organizirani zločin u New Yorku. Petorica su do vrha došla ubijajući, trojica su postala doušnici, jedan je zaslužio Oscara, a jedan je organizirao najveću oružanu pljačku u američkoj povijesti.

Bivši policajac na tajnom zadatku Colin McLaren prati karijeru šestorice izuzetnih mafijaša koji su imali golem utjecaj na organizirani kriminal u New Yorku. Prati njihov uspon dok se penju opasnim ljestvama do bogatstva i moći, a zatim otkriva njihov dramatičan pad. Colin istražuje karakter mafijaša, pobude i slabosti, kako bi utvrdio što je to motiviralo i njih i mafiju općenito. Petorica njih su se do vrha uspela ubojstvima, trojica su postala doušnici, jedan je zaslužio Oscara, a drugi organizirao najveću oružanu pljačku koju je Amerika ikad vidjela.

Komentari (0)

Foto