ponedjeljak, 22.04.2024 18:00

Urota (2019)

Vuslat (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Nemoguća ljubavna priča nalik na legendarne serije devedesetih koje su srušile sve rekorde

sez.1 ep.107Kerem dovodi majku u kuću njene prijateljice Zehre. Pokušava joj probuditi sjećenje, ali uzalud. Jagmur kritikuje Kerema što se ispred njihove kuće nalaze naoružani ljudi, jer ako bude potrebna zaštita, ona će se za to pobrinuti. Anet pita Bulenta da li su još uvijek u braku, a on joj to potvrđuje. Aziz i Feride su uporni u svojim nastojanjima da se dočepaju minijature i žele učestvovati na aukciji, ali i Kerem to želi. Sultan je ljuta zbog toga što je isključena iz svih zbivanja u porodici i što je tretiraju kao njihovu malu sestricu. Kerem želi saznati od Tahsina od kada poznaje Bulenta i kakvog posla ima s njim. Govori mu da je njegov djed oteo Anet, i da je vjerovatno i Tahsin umiješan u to. Riza traži od Faika novac koji mu duguje. Aziz je razočaran što je Feride dala otkaz u firmi, a Tahsin ne želi da bude emotivan poput njegovog djeda, koji je zbog toga gotovo izgubio firmu. Uloge: Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Onur Seyit Yaran, Gozde Kaya, Pelin Uluksar, Mehmet Ozgur Režija: Murat Onbul
 
Režija: Murat Onbul
Scenarij: Betül Yagsagan
Uloge: Kadir Dogulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcilar, Pelin Uluksar...

Filmografija

Kadir Doğulu glumi Aziza Korkmazera koji sa svojom obitelji više od 15 godina živi u Njemačkoj. Aziz je inteligentan, oprezan, karizmatičan, ne pokazuje osjećaje i pravi je princ nasljednik velikog holdinga. Vraća se u domovinu kako bi vodio obiteljske poslove.

Kadir Doğulu glumi Aziza Korkmazera koji sa svojom obitelji više od 15 godina živi u Njemačkoj. Aziz je inteligentan, oprezan, karizmatičan, ne pokazuje osjećaje i pravi je princ nasljednik velikog holdinga. Vraća se u domovinu kako bi vodio obiteljske poslove. Kerem Saltuk (Ümit Kantarcılar) je kao dijete ostao bez roditelja i usvojen je od strane Korkmazera, on i Aziz su poput braće, ali će izbiti velika svađa što zbog Keremove prošlosti, što zbog Feride. Feride Çağlar (Devrim Özkan) jedne noći svjedoči ubojstvu koje je počinio Aziz i pokušao zataškati. Odlučna je da to prijavi policiji. Ali kad Feride ode u policiju, saznaje da je umiješan i njezin brat Fırat. Ne može se sama boriti protiv Aziza koji je dovoljno moćan da ju zgniječi poput žohara. Feride ne zna što da učini. S druge strane Aziz počinje dovoditi u pitanje sebe i svoj život od trenutka kad se zaljubi u Feride, ali ona je ponosna i odbija ga, iako ju snažno privlači. Ova ljubav zahtijeva mnoga odricanja i prilagodbe.

Komentari (0)

Foto