Ninja s Beverly Hillsa (1997)

Beverly Hills Ninja (Originalni naziv)

akcija komedija

Debeljuškasti, pomalo tupavi ninja sramoti svoju legendarnu braću po oružju i vještinama

 
Režija: Dennis Dugan
Scenarij: Mark Feldberg, Mitchell Klebanoff
Uloge: Chris Farley, Robin Shou, Nicollette Sheridan, Chris Rock, Soon Tek-Oh, ...

Filmografija

Haru (Chris Farley) je debeljuškasti, pomalo tupavi ninja koji sramoti svoju legendarnu braću po oružju i vještinama. Želi li ostale borce uvjeriti u svoju sposobnost, Haru će morati dokazati da ne postoji zadatak koji jedan pretili ninja ne bi mogao svladati!


Amerikanac Haru (Chris Farley) kao beba je pronađen na japanskoj obali. Odgojen od ninja, uvjerenih da se ispunilo proročanstvo o dolasku velikog bijelog borca, Haru jedva čeka dan kada će i sam postati ninja. Iako s vremenom ovi nepobjedivi ratnici shvaćaju kako je Haru najnespretnije i najnesposobnije ljudsko biće koje su ikad sreli, on i dalje pokušava steći dobru reputaciju u klanu. Kada se pojavi lijepa dama u nevolji, Alison (Nicollette Sheridan), Haru kreće zajedno s njom u Sjedinjene Države, točnije - Beverly Hills. Uz pomoć svog ninja brata, Gobeija (Robin Shou), i američkog prijatelja, Joeya (Chris Rock), Haru kreće u najveću avanturu svoga života... u kojoj konačno ima šansu dokazati tko je uistinu veliki bijeli ninja!
Chris Farley ("Tommy Boy", "Wayneov svijet") je briljantan u ulozi nesposobnog ninje, a pojedine akrobacije koje ovaj simpatični glumac izvodi, bez pomoći kaskadera, zapanjit će vas. Kao damu u nevolji prepoznat ćete današnju TV-zvijezdu, Nicollette Sheridan ("Spy Hard"), a tu je i uvijek pouzdani Chris Rock ("Bolničarka Betty", "Dogma").
Hoće li Haru dokazati da težina ne sputava pravoga ninju? I hoće li spasiti lijepu Allison? Provjerite u jedinome filmu na svijetu u kojemu uspjeh ninje ovisi o njegovoj dijeti!

Komentari (16)

Foto