Odrastanje (2000)

DISNEY'S THE KID (Originalni naziv)

komedija fantastika

Bruce Willis dobiva drugu životnu prilku kad upozna sebe, ali u doba kad je imao 8 godina

 
Režija: John Turteltaub
Scenarij: Audrey Wells
Uloge: Bruce Willis, Spencer Breslin, Lily Tomlin, Emily Mortimer, Jean Smart, ...

Filmografija

Poslovno uspješan Russ Duritz (B. Willis) je privatno iznimno nesretan čovjek jer je potrošio najbolje godine svoje karijere savjetujući druge kako bi se trebali prezentirati. Postao je ciničan i mrzovoljan te se toliko otuđio da nije bio u stanju družiti se ni s vlastitim ocem. Jednoga dana Duritz sretne povučenog dječaka Rustyja (S. Breslin) koji je zapravo on sam, ali u doba kad je imao 8 godina...

Russ Duritz (B. Willis) poslovno je uspješan no privatno iznimno nesretan čovjek. Potrošivši najbolje godine svoje karijere savjetujući druge kako bi se trebali prezentirati, cinični i mrzovoljni Duritz toliko se otuđio da nije u stanju družiti se ni s vlastitim ocem.
Jednoga dana Duritz sretne povučenog dječaka Rustyja (S. Breslin) koji je zapravo on sam, ali u doba kad je imao 8 godina.Shvativši čudesni susret kao priliku za popravni ispit, Duritz počinje savjetovati Rustyja kako ostvariti u životu sve ono što sam nije uspio... Još jedan u nizu uspješnih ostvarenja telentiranog redatelja Johna Turteltauba koji se proslavio dopadljivom komedijom o bob reprezentaciji Jamajke te nakon toga nanizao nekoliko velikih hitova (Dok si spavao, Instinkt, Phenomenon). Uloga u ovom filmu jedna je od onih kojima se superslavni Bruce Willis (Umri muški, Šesto čulo) uspješno oslobodio imidža akcijskog junaka. Njegovog maloga partnera izvrsno je odigrao Spencer Broslin koji je za svoj nastup nagrađen uglednim priznanjem Young Artist Award.

Komentari (0)

Foto