U dvoje je bolje (2010)

BETTER WITH YOU (Originalni naziv)

komedija

Serija istražuje dinamiku unutar obitelji s tri različita para

 
Režija: Gary Halvorson
Scenarij: Shana Goldberg-Meehan
Uloge: JoAnna Garcia, Jennifer Finnigan, Josh Cooke, Jake Lacy

Filmografija

Autorica i izvršna producentica Shana Goldberg-Meehan ("Prijatelji“, "Lud za tobom“) stručno je iskrojila ovu romantičnu humorističnu seriju od malih trenutaka koji se događaju u vezama i prenijela ih u vjerodostojnu komediju. Uz fantastičnu glumačku postavu koja utjelovljuje obitelj, sa serijom "Bolje s tobom“ mnogi se mogu poistovjetiti.

Maddie i Ben u vezi su devet godina. Oboje su na karijere usredotočeni ljudi u tridesetima, ona odvjetnica, a on direktor hotela. Ludo su zaljubljeni, no nikada nisu osjetili potrebu da se vjenčaju. Vrlo dobro poznaju jedno drugo, a veza im je ispunjena zadovoljstvom i nježnošću. Potanko su analizirali svoju privrženost jedno drugomu te često, glasno i radosno izjavljuju da su zadovoljni svojim pravim životnim izborom.

Maddiena mlađa sestra Mia  slobodoumna je kreatorica kompanije za web-pozivnice na internetu. Ona je u vrlo strastvenoj, sedam i pol tjedana dugoj vezi s Caseyjem, glazbenikom u avangardnom heavy-metal bendu. Oboje su u dvadesetima, ludo su zaljubljeni i dijele isti “takav je život“ stav te ne mogu dočekati da otkriju sve što još ne znaju jedno o drugome. Stvari se za ovo dvoje golupčića kreću velikom brzinom.

Roditelji djevojaka, Vicky i Joel, u braku su 35 godina. Poput Mije, nedavno su usvojili filozofiju "carpe diem", dijelom zbog starenja i činjenice da su izgubili velik dio ušteđevine s nastupom gospodarske krize. U ovoj fazi života ne osjećaju više potrebu da stvari shvaćaju preozbiljno. Iako su Maddie i Ben već dugo zajedno, a njihova veza savršeno funkcionira, shvatit će da u Mijinoj i Caseyjevoj impulzivnosti i spontanosti možda ima nečega.

A obje bi sestre svakako puno mogle naučiti o vezama iz dugog braka svojih roditelja.


Komentari (0)

Foto