subota, 30.03.2024 07:10

Sva stvorenja velika i mala (2021)

All Creatures Great and Small (Originalni naziv)

drama povijesni

Remake originalne serije koja je emitirana 1978.godine

sez.4 ep.2U Skeldale Houseu vlada kaos jer Siegfried dovodi iskusnu knjigovotkinju, gđicu Harbottle, kako bi dovela stvari u red. Nesumnjivo je učinkovita, no pogreške izlaze na vidjelo.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Nicholas Ralph, Anna Madeley, Samuel West, Rachel Shenton

Filmografija

Ova nova serija predstavlja remake originalne serije, koja se emitirala između 1978. i 1990. godine, a govori o životu veterinara Jamesa Herriota.

James Herriot tek je završio Veterinarski koledž u Glasgowu i slijedi svoj san da postane veterinar u veličanstvenom Yorkshire Dalesu. Ali će uskoro otkriti da je rad sa životinjama u jednakoj mjeri rad s vlasnicima - a farmere iz Dalesa teško je zadovoljiti. U Skeldale Houseu James će upoznati svoju novu disfunkcionalnu obitelj: kaotičnog i hirovitog šefa Siegfrieda Farnona, njegova svojeglavog brata Tristana i pronicavu gđu Hall, koja uvijek nastoji preuzeti kontrolu. Kad Jamesovu pažnju privuče mjesna ljepotica Helen Alderson, imat će još jedan razlog da ostane u Dalesu. U drugoj sezoni vraća se i Matthew Lewis (serija filmova o Harryju Potteru, Rasparačeva ulica) kao Hugh Hulton, koji dolazi natrag u Darrowby nakon što je određeno vrijeme proveo u inozemstvu poslije naglog prekida odnosa s Helen Alderson. Cleo Sylvestre (Doctors) vraća se u ulozi gđe Chapman, koju su gledatelji posljednji put vidjeli u posebnoj božićnoj epizodi, kad je njezin pas Suzie okotio brojno leglo. Kriss Dosanjh (Doctors, Coronation Street) vraća se u seriju kao George Pandhi, suparnik veterinarske ordinacije Skeldale House s kojom se bori za odanost i povjerenje građana i njihovih životinja.

Komentari (0)

Foto