Dio kolača (1991)

THE BIG SLICE (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Dvojica prijatelja koji neuspješno pišu knjige slučajno se nađu usred pucnjava i potjera

 
Režija: John Bradshaw
Scenarij: John Bradshaw
Uloge: Heather Locklear, Fred Lee, Von Flores, Billie Mae Richards, Philip Akin, ...

Filmografija

Film o prijateljima koji su se na krivome mjestu našli u krivo vrijeme, "Dio kolača" nadahnuta je kriminalistička komedija redatelja i scenarista Johna Bradshawa, koji je klasične premise uspio obogatiti svježim i originalnim pristupom...

Ali oni su samo željeli malo akcije! Casey Siemaszko i Justin Louis saznat će kako je i samo dio kolača više nego dovoljan.

Mike Sawyer (Casey Siemaszko) radi u piceriji, a njegov najbolji prijatelj Andy McCafferty (Justin Louis) je taksist. Osim prijateljstva, njih dvojicu veže i zajedničko pisanje knjiga, koje, doduše, nitko ne želi objaviti. Polako shvaćajući kako je njihov materijal dosadan, obuzima ih oduševljenje kada u Andyjevu taksiju pronađu mrtvog čovjeka jer smatraju kako će im to osigurati potrebno iskustvo. Međutim, ubrzo uopće nemaju vremena za pisanje jer moraju smisliti kako da ostanu živi usred stalnih pucnjava i potjera.

Odlične uloge Caseya Siemaszkog i Justina Louisa ključan su razlog kvalitativnom uspjehu ovoga manje poznatog naslova, no ne smijemo zaboraviti ni pojavljivanje ljepotice Heather Locklear u ulozi prevrtljive Rite.


Komentari (0)

Foto