Povratak iz mrtvih (2009)

The Revenant (Originalni naziv)

komedija horror

Od smrti najboljeg prijatelja gori je jedino njegov povratak iz mrtvih

 
Režija: D. Kerry Prior
Scenarij: D. Kerry Prior
Uloge: Annie Abbott, Senyo Amoaku, David Anders, Anne Arles

Filmografija

Bart, vojnik ubijen u ratu u Iraku, noć nakon vlastitog pogreba ustaje iz groba i potraži svoga najboljeg prijatelja Joeyja. On i prijatelj zaključe da je Bart zombi kojemu je potrebna ljudska krv kako bi spriječio raspadanje tijela...

Zašto Bart Gregory još hoda ovim svijetom kad su ga upravo otpratili na vječni počinak? Jedina osoba kojoj se Bart može obratiti jest njegov najbolji prijatelj Joey te ubrzo njih dvojica zaključe da je krv ključ života. Bartu je potrebna redovita opskrba crvenom tekućinom želi li ostati na ovome svijetu. Nažalost, većina ljudi vrlo se zaštitnički odnosi prema svojoj krvnoj plazmi, pa Bart i Joey moraju biti vrlo snalažljivi.

Uvjereni da nikomu neće nedostajati dileri droge i ubojice koji su grad pretvorili u leglo zločina i poroka, dvojac odluči uzeti zakon u svoje ruke i maknuti zlo s ulica skupljajući tako dragocjenu krv za jadnog Barta i sprečavajući da postane prah i pepeo. Ipak, nizom neočekivanih i strašnih obrata njihov podvig ubrzo postane krvaviji i složeniji nego što su očekivali.


Komentari (0)

Foto