Tvoji, moji i naši (2005)

Yours, Mine & Ours (Originalni naziv)

komedija obiteljski romantika

18-ero djece odluči sabotirati iznenadni brak svojih samohranih roditelja

 
Režija: Raja Gosnell
Scenarij: Ron Burch, David Kidd
Uloge: Dennis Quaid, Rene Russo, Sean Faris, Katija Pevec, Dean Collins, ...

Filmografija

Obiteljska komedija "Tvoji, moji i naši", upoznaje nas sa samohranim roditeljima - Frankom (Dennis Quaid) i Helen (Rene Russo) koji obnavljaju vezu, prekinutu prije 30 godina, i sklapaju brak - brak koji njihovo osamnaestoro zajedničke djece pokušava sabotirati. Film je reamke istoimene komedije iz 1968 godine za koju su scenarij napisali Mort Lachman i Melville Shavelson.

Kada Frank Beardsley (Dennis Quaid), udovac s osmero djece, naleti na svoju simpatiju iz srednje škole, Helen North (Rene Russo), osjeća se kao uopće nije prošlo 30 godina. Helen, također, udovica, sa desetoro svoje djece, među kojima je i šestoro onih koje su ona i njen muž posvojili, također, osjeća privlačnost. Nije čudo što su se požurili vjenčati, a da ne kažu svojoj djeci.
Na nesreću mladenaca, ostatak njihovih obitelji nije se tako lako pomirio sa novim vijestima. Vjerojatno su trebali predvidjeti kulturološki sukob koji je uslijedio: disclipinirani Beardsleyjevi sve rade po pravilima; za energične i živahne Northove ne postoje pravila.
Helenina djeca se ne vesele selidbi i tome što će dijeliti sobe s grupom uštogljenih stranaca. Frankova djeca nemaju ništa zajedničko sa nestašnim Northovima. S obzirom da nitko od djece nije sretan, oni smišljaju plan kako da sabotiraju taj brak.

Komentari (1)

Foto