M.H.Clark: Cijelu dugu noć (1992)

Mary Higgins Clark’s A Cry in the Night (Originalni naziv)

triler

Samohrana majka dvije djevojčice sumnja da je u opasnosti od svog novog ljubomornog muža

 
Režija: Robin Spry
Scenarij: Mary Higgins Clark, Robin Spry
Uloge: Carol Higgins Clark, Perry King, Annie Girardot, Chris Wiggins, Amy Fulco...

Filmografija

Samohrana majka dviju djevojčica, Jenny jedne večeri upoznaje uspješnog umjetnika u kojeg se odmah zaljubljuje. Nakon kratkog poznanstva oni se odluče vjenčati. Nova obitelj seli se u prekrasnu kuću u Minnesoti ali ubrzo Jenny otkriva kako je njezin novi muž opterećen mrtvom majkom i postaje sve čudniji...

Jenny MacPartland je rastavljena samohrana majka koja živi u New Yorku i bori se sa svakodnevnicom odgajajući dvije kćeri, Beth i Tinu. Jedne večeri, dok je radila u umjetničkoj galeriji, Jenny je upoznala bogatog i uspješnog umjetnika Ericha Kruegera u kojeg se odmah zaljubila. Ubrzo je napustila posao i udala se za njega nakon mjesec dana poznanstva. Osim toga, dopustila mu je da usvoji njezine kćeri iz prvoga braka s Kevinom MacPartlandom.

Nova obitelj potom se odselila u prekrasnu kuću u Minnesoti.No ubrzo se počinju događati čudne stvari. Erich često odlazi u kolibu u šumi na nekoliko dana i nikome ne dopušta da joj se približi. Neobično je opterećen mrtvom majkom Caroline te od Jenny koja joj jako nalikuje čak zahtjeva da nosi njezinu staru spavaćicu. Nedugo nakon toga, Jenny postaje u potpunosti odvojena od svijeta.


Komentari (0)

Foto