Njezini pokreti (2007)

HOW SHE MOVE (Originalni naziv)

drama

Kako bi nastavila školovanje studentica pokušava osvojiti plesno natjecanje u stepu

 
Režija: Ian Iqbal Rashid
Scenarij: Annmarie Morais
Uloge: Rutina Wesley, Tracey Amstrong, Dwain Murphy, Brennan Gademans, Boyd Banks...

Filmografija

Samim time što je nastao pod okriljem MTV-ja, "Njezini pokreti“ pokazuje da je prvenstveno namijenjen tinejdžerskoj generaciji, ali i svima koji vole ples i ushićenje koje plesni pokreti pružaju.

Raya (Rutina Wesley) talentirana je studentica medicine i plesačica na elitnoj akademiji. Nakon smrti sestre, Raya se vraća u svoj rodni grad i nastavlja pohađati javnu školu. Kada sazna za veliku novčanu nagradu osiguranu za pobjednika na plesnom natjecanju, ona uvjeri svog prijatelja Bishopa (Dwain Murphy) da je primi u svoju step plesnu skupinu.  Izolirana od svojih ljubomornih kolegica, pogotovo od Michelle (Tracey Armstrong), te razdvojena od kolega, koji čine većinu članova skupine, Raya mora napustiti grupu nakon što na prednatjecanju pokaže sav svoj talent. Sada, ona mora pronaći način kako se vratiti u skupinu ili osnovati svoju, ukoliko želi osvojiti novac za nastavak školovanja na medicinskom fakultetu.

Manje poznati glumci poput Rutine Wesley, Tracey Amstrong i Dwaina Murphyja bez greške su odradili svoje uloge, u ovoj energičnoj drami koja pokazuje da se trudom, predanošću i upornošću većina prepreka u životu može savladati.


Komentari (0)

Foto