četvrtak, 09.12.2021 12:00

Četiri ulice (2017)

4 Blocks (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Priča o arapskoj obitelji u njemačkom Neuköllnu koja se bavi kriminalom

sez.2 ep.7„Četiri ulice“ priča je o prijateljstvu i obitelji, izdaji i krivnji u jednoj arapskoj obitelji koja živi u središnjem Berlinu (Neukolln). U središtu priče je Ali „Toni“ Hamady, koji je dao obećanje svojoj ženi Kalili da će napustiti život kriminala, ali to očekivano nikad nije jednostavno. Godinu dana nakon dramatičnog obračuna s Cthulhuom, dosta se toga promijenilo za Hamadyjeve: Abbasu se sudi za ubojstvo, Amara je počela iznova s Latifom, a Toni napokon može ući u posao s nekretninama o čemu je i sanjao. Ali njegovi pokušaji da proširi utjecaj obitelji ugrožavaju više od njegova braka s Kalilom jer moćni al-Saafisi nemaju namjeru odreći se kontrole nad Berlinom bez borbe.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Kida Khodr Ramadan, Almila Bagriacik, Veysel Gelin, Maryam Zaree

Filmografija

"Četiri ulice" priča je o prijateljstvu i obitelji, izdaji i krivnji u jednoj arapskoj obitelji koja živi u središnjem Berlinu (Neukölln).

U središtu priče je Ali "Toni" Hamady, koji je dao obećanje svojoj ženi Kalili da će napustiti život kriminala i pobjeći sa svog teritorija; svoje četiri ulice. Međutim, kada njegova šogora uhite za vrijeme jedne racije, Toni se osjeća dužnim da još jedanput istupi kao vođa klana. Ne želi prepustiti kontrolu svom naprasitom bratu Abbasu, koji se pozicionirao kao nova glava obitelji. Kada se stari prijatelj Vince pojavi na sceni, Toni ga smatra pouzdanim i pojavom koja ulijeva povjerenje. Njegov san o novom životu izvan kriminala izgleda ponovno ostvariv. Ono što Toni još mora shvatiti jest da nema bijega sa silazne putanje bavljenja kriminalom.

Komentari (0)

Foto