U žarištu (2011)

The Hour (Originalni naziv)

triler drama

Serija prati živote novinara, producentice i spikera istraživačkih vijesti u Londonu sredinom 50-tih

 
Režija: Coky Giedroyc, Jamie Payne, Harry Bradbeer
Scenarij: Abi Morgan
Uloge: Ben Whishaw, Anna Chancellor, Anton Lesser, Julian Rhind-Tutt, ...

Filmografija

U žarištu je zapanjujuće originalan seksi triler smješten u svijet televizijskog novinarstva 1956. U žarištu odvodi nas iza scene redakcije televizijskih vijesti u Londonu sredinom pedesetih, u čijem je srcu iznimno natjecateljski, britki i strastveni ljubavni trokut. Ova izvanžanrovska drama je izravna, intrigantna, uvijek zabavna i prepuna seksualne napetosti.

Ova serija s međunarodno hvaljenom glumačkom postavom opisuje osobne živote, profesionalnu interakciju i ljubomorne ambicije nadobudnog ali buntovnog radijskog novinara Freddieja Lyona (Ben Whishaw, Bright Star), prelijepe i ambiciozne mlade producentice Bel Rowley (Romola Garai, nominirana za nagradu Zlatni globus 2011, Emma) u koju je zaljubljen i njegovog zgodnog protivnika Hectora Maddena (Dominic West, Žica), lica i glavnog spikera ovog tima televizijskih vijesti u usponu.

Kroz ove sjajne likove promatramo svijet na rubu goleme promjene. Drama istražuje nemilosrdnu politiku iza pristojne društvene fasade te na kraju otkriva tajne koje će srušiti britanskog premijera i redefinirati svijet za novu generaciju u godini za koju mnogi smatraju da označava konačan prijenos kontrole i utjecaja na nove velesile.
 


Komentari (0)

Foto