Posljednji dan ljeta (2009)

Last Day Of Summer (Originalni naziv)

komedija drama

Kad više nema što izgubiti, ona će pronaći način da preživi

 
Režija: Vlad Yudin
Scenarij: Vlad Yudin
Uloge: DJ Qualls, Nikki Reed, William Sadler, Chris Bashinelli

Filmografija

Joe radi u restoranu brze hrane gdje ga šef stalno maltretira. Posljednjeg dana ljeta, Joeu pukne film i odluči se osvetiti, ali planove mu poremeti pogled lijepe djevojke. Odluči je oteti i time im oboma zauvijek promijeni život.

Joe je nepoduzetan i nespretan radnik u restoranu brze hrane kojeg neumorno maltretira njegov zlobni šef, što Joea sve više udaljava od stvarnosti. Njegovo posljednje poniženje nastupi kada ga šef otpusti pred suradnicima čime pokrene koban lanac događaja. Joe ostaje bez posla, prijatelja i nade te se ubrzo počne psihotično ponašati. Zaključi da je nasilna osveta jedini način kako će popraviti svoj život i povratiti muškost. U fanatičnom bijesu, Joe se vraća u restoran u namjeri da ubije šefa, ali plan mu poremeti slučajan pogled lijepe Stefanie.
Umjesto da provede svoj plan odmazde, Joe odluči oteti Stefanie. Odvede je u prljav hotelčić gdje ona otkrije da ju je zatočio smušeni neznanac. Stefanie ubrzo shvati da se njezin otmičar nalazi na rubu ludila i da joj život ovisi o tome hoće li uspjeti pobjeći. Priča se razvija u neočekivan triler koji će vas držati u neizvjesnosti i ostaviti gladnima za još.

Komentari (0)

Foto