Raketni trio (2008)

Pretty Bird (Originalni naziv)

komedija

Urnebesna priča o poduhvatu tri neuspješna poduzetnika

 
Režija: Paul Schneider
Scenarij: Paul Schneider
Uloge: John Behlmann, Anna Camp, Billy Crudup, Dierdre Friel

Filmografija

Inovator s velikim ambicijama, ali s nepostojećim talentom angažira dvojicu svojih prijatelja da mu pomognu u stvaranju i promidžbi njegove ideje o remenu na mlazni pogon. No pred vratima uspjeha, njihova suradnja ulazi u probleme…

Curtis Prentiss čovjek je kojemu znanost nije jača strana te zasigurno ne može napraviti ništa funkcionalno, no izrazito je talentiran u jednoj stvari: slatkorječivosti. S vještinom osobito darovitog prodavača automobila, Prentiss uspijeva nagovoriti svog prijatelja Kennyja, prodavača madraca, da financira njegovu zadnju ideju: raketni opasač, što je zapravo nešto lošija verzija ruksaka na mlazni pogon. No Prentissu nije potreban samo novac: treba mu i netko tko će ga napraviti.
Tada na scenu stupa Rick Honeycutt, nedavno otpušteni inženjer aeronautike kojemu je želja raditi na nečemu gdje pohlepni birokrati željni pozornosti neće potkopavati njegov rad. U početku je suradnja između Prentissa i Honeycutta pomalo slabašna, zatim plodonosna, a pri kraju nategnuta, dok se njihovi pogledi na budućnost međusobno isključuju, a njihove osobne želje za slavom vode ih u sve beznadnije položaje.

Komentari (0)

Foto