Eva Luna (2010)

EVA LUNA (Originalni naziv)

telenovela

Fatalna žena igrom sudbine naći će se u vrtlogu strasti, osvete, izdaje i mržnje

Režija: Adriana Barraza
Scenarij: Alex Hadad
Uloge: Blanca Soto, Guy Ecker, Julian Gil, Vanessa Villela, Susana Dosamantes, ...

Filmografija

Ova intrigantna telenovela na male ekrane donosi veliku glumačku zvijezdu Guya Eckera te talentiranu glumicu Blancu Soto. "Eva Luna" donosi na male ekrane odnos pun mržnje, strasti, privlačnosti i ljubavi.

Opširnije

Daniel i njegov najbolji prijatelj Leonardo susreću na sajmu prekrasnu Evu koja tamo radi kako bi pomogla svojoj siromašnoj obitelji. Sljedeći dan njezinog oca pregazi nepoznati vozač i ubije ga. Užasnuta Eva zaklinje se na očevu grobu da će ga osvetiti. Očaran Evinom ljepotom Leonardo joj ponudi posao, skrb o njegovom bolesnom ocu don Juliju Arisemendi u njihovom domu. Prelijepa Eva dolaskom na imanje Arisemendija postaje objekt želja Leonarda, ali i Daniela, zaručnika Leove sestre Victorije. Daniel je uvjeren kako Leonardo neće spletkama osvojiti fatalnu Evu. Uskoro Eva i Daniel počinju osjećati veliku privlačnost. Ljubomoran Leonardo odluči zauvijek rastaviti Evu i Danielu te slaže kako je Daniel vozač koji je pregazio Evinog oca. No zapravo istina je totalno drukčija, zato što je za smrt Evinog oca kriv upravo Leonardo. Eva podlegne Leovim manipulacijama te prema Danielu počinje osjećati odbojnost, no istovremeno osjeća i nevjerojatnu strast. Uskoro se Evina sudbina mijenja te odlazi s imanja i postaje model pod imenom Luna. Njezin alter ego sada želi osvetiti smrt svog oca, ali i sve nedaće koje joj je priuštila zla obitelj Arisemendi.
 

LIKOVI

EVA GONZÁLEZ (Blanca Soto)

Prelijepu i fatalnu Evu krase veliko srce i dobrota. No uskoro Eva će osjetiti gorak okus sudbine kada joj se u život upletu mržnja i zavist. Na prvi pogled se zaljubi u Daniela, no zbog raznih čimbenika Eva je odlučna da mu ne podari svoje srce.
 

DANIEL VILLANUEVA (Guy Ecker)

Šarmantan i strastven Daniel uspješan je čovjek i otac. Zaručen je za Viktoriju, no kada se susretne s Evom ostane očaran njenom fatalnom ljepotom.
 

LEONARDO ARISMENDI (Julian Gil)

Prepreden i lukav manipulator. Izrazito privlačne vještine Leonardo je opsjednut lijepom Evom. U stanju je učiniti sve kako bi ispunio svoju ambiciju.
 

VICTORIA ARISMENDI (Vanessa Villela)

Leonardova sestra i Danielova zaručnica. Oduvijek želi moći i bogatstvo. Nije navikla da gubi u životu. Kada joj Daniela otme lijepa Eva, Viktorija se zaklinje na osvetu.
 

O GLAVNIM GLUMCIMA

Blanca Soto je rođena 5. siječnja u Meksiku. Ova lijepa glumica bivši je model i bivša kraljica ljepote svoje zemlje. Osim naslovne uloge u ovoj telenoveli, Blanca je ostvarila još jednu glavnu i to u seriji "Talisman". Pojavila se u video spotu Billyja Curringtona "Must Be Doin' Somethin' Right".
 

Guy Ecker je rođen u veljači 1959.  godine u Sao Paulu u Brazilu. Sin je američkih državljana Marion i Boba Eckera. Guy je 1998. godine dobio naslovnu ulogu u telenoveli "Laž",  zajedno s glumicom Kate del Castillo. Za ulogu Demetrija u ovoj telenoveli Guy je dobio nagradu za najboljeg glumca u Meksiku. Guy je tumačio i glavni lik u telenoveli "Salome". Prema časopisu People (izdanje Latinske Amerike) ovaj glumac je smješten na listu najljepših latinoameričkih muškaraca. Za ulogu Sebastiana u seriji "Café" con aroma de Mujer' Guy je dobio priznanje  Udruženja kritičara New Yorka te Udruženja komentatora i kritičara umjetnosti Miamija.

 

Video

Foto

Komentari (4)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >