Oluja u raju (2007)

Tormenta El Paraiso (Originalni naziv)

telenovela

Priča o legendi, sudbini i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya

 
Režija: Gilberto Macin, Aurelio Ávila
Scenarij: Caridad Bravo Adams, Marcia del Río, ...
Uloge: Sara Maldonado, Erick Elias, Mariana Seoane, Alejandro Tommasi, ...

Filmografija

Ova telenovela na male ekrane donosi prekrasnu Saru Maldonado u bezvremenskoj priči o sudbini. "Oluja u raju" je snimana na egzotičnim i atraktivnim lokacijama u Quintani Roo u kojoj se nalaze ruševine civilizacije Maya.

Legenda kaže kako je 1519. godine kći majanskog svećenika Ahzaca Ixmyja morala biti žrtvovana bogovima zato što se zaljubila u 'bijelog' čovjeka. Zajedno s njenom žrtvom bogovima je kao zalog ponuđen i iznimno vrijedan crni biser. Prema legendi tko god uzme crni biser u svoje vlasništvo nikada neće biti sretan ... Stoljećima je crni biser ležao na dnu mora sve dok ga dva prijatelja Hernan Lazcano i Eliseo Bravo nisu pronašli te tako oslobodili prokletstvo zatvoreno u njemu.

Više od pet stoljeća crni biser je ležao na dnu mora, a kada ga je Eliseo dotaknuo oslobodio je Ahzacovo prokletstvo. Odjednom Eliseo je osjetio veliku pohlepu koja je uzrokovala i smrt njegovog partnera Hernana. Iza sebe Hernan je ostavio ženu Analy te tek rođenu kćerkicu Aymar u velikom siromaštvu. Eliseo se nakon toga vraća u Veracruz, no shvati kako se prokletstvo crnog bisera odrazilo i na njegovu obitelj. Naime njegova žena Maria Teresa je napustila njega i svoja tri sina, Davida, Nicolasa i Leonarda. Kada je ponovno stao na svoje noge Eliseo se oporavio te postao bogat čovjek i vlasnik hacijende "Raj". No tajnu svog bogaćenja Eliseo još nikome nije otkrio. Nakon 20 godina Eliseo svoje sinove odgaja u strogom nadzoru. Najstariji sin David ga razočara, jer ne želi raditi na hacijendi, dok je najmlađi Leonardo previše osjećajan i melankoličan. Stoga sve nade Eliseo polaže u srednjeg sina Nicolasa, odličnog odvjetnika koji je pravi vođa. Dok Aymar i Nicolas uživaju u svojoj dubokoj i nevinoj ljubavi novo iskušenje im predstavlja zanosna i opaka Maura Duran kojoj je u cilju dočepati se Nicolasovog bogatstva.
 

Likovi

Aymar Lazcano Mayu (Sara Maldonado)

Kći Hernana Lazcana i Analy Mayu. Aymar je privlačna mlada žena s predivnim zelenim očima. Potpuno prirodna i šarmantna Aymar je ponosna na svoje podrijetlo. Aymar se zaljubi u Nicolasa te je odlučna boriti se za njegovu ljubav.
 

Nicolas Bravo (Erick Elías)

Nicolas je odgovoran mladić  koji se brine za hacijendu te nastavak očevog posla. Nicolas je odvjetnik. Aymar će na prvi pogled osvojiti njegovo srce, no sjeme sumnje u Nicolasovo srce unijet će spletkarošica Maura.
 

Eliseo Bravo (Alejandro Tomassi)

Zgodan, inteligentan i arogantan. Njegova pohlepa za moći i bogatstvom natjerat će ga da izda najboljeg prijatelja Hernana. No prokletstvo crnog bisera ipak će natjerati ovog lika da plati svoje dugove.
 

David Bravo (José Luis Reséndez)

Najstariji Eliseov sin. David je snažan, karizmatičan i buntovan lik. Zaljubljive je prirode. Njegova eksplozivnost  donijet će mu mnogobrojne probleme.
 

Leonardo Bravo (Ernesto D´Alessio)

Najmlađi član obitelji Bravo. On je veoma inteligentan i osjećajan te se divi svojoj braći. Leonardo želi biti poput svoje braće Davida i Nicolasa. Kada opaka Maura zavede Leonarda to će na njega imati razaravajući utjecaj.
 

O GLAVNOJ GLUMICI

Sara Maldonado je rođena u Veracruzu te ima dva starija brata i sestru Fabiolu. Studirala je glumu u Televisinom centru za glumu. Tijekom boravka u Kanadi Sara je studirala engleski jezik.  Lijepa glumica sudjelovala je na meksičkom izboru ljepote koji su organizirali mediji te tamo osvojila prvo mjesto. U novije vrijeme ova je prelijepa glumica odigrala naslovnu ulogu u seriji 'Aurora', a ove godine glumila je u velikom hitu ovog žanra 'Kraljica juga' koju gledatelji mogu gledati na Doma TV-u.


Komentari (1)

Foto