Prsten (2019)

Halka (Originalni naziv)

drama romantika kriminalistički sapunica

Napeta, strasna i dinamična priča puna neočekivanih obrata

 
Režija: Volkan Kocatürk, Basak Soysal, ...
Scenarij: Selim Bener, Ali Demirel, Meryem Diri, Aziz Tuna
Uloge: Serkan Çayoglu, Hande Erçel, Kaan Yildirim, Hazal Subasi, Nazan Kesal, ...

Filmografija

Prije 20 godina dogodilo se ubojstvo a njegove okolnosti do danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj. Međutim, kada nakon 20 godina u policijsku postaju stigne snimka ubojstva na kojemu se vide ubojice, policija odlučuje ponovno otvoriti slučaj.

Glavni policijski inspektor odluči angažirati sina žrtve ubojstva, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak bit će da se infiltrira u redove organizirane kriminalne skupine bivših prijatelja i suradnika njegova oca, koji su ga i ubili. On ni ne sluti kakve ga tajne tamo očekuju i što skiriva mračno podzemlje u kojemu vlada Halka.
Halka je turska špijunska drama autora Volkana Kocatürka u kojoj glume Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal i Ahmet Mümtaz Taylan, glumci koji su publici u Turskoj poznati po ulogama u drugim projektima. Naslov se pokazao dvostruko gledanijim od svih ostalih špijunsko akcijskih serija na turskom tržištu. Inače, serije te tematike nisu tako česte na tamošnjim kanalima, pa je zbog toga ovo pravi biser TV programa u Turskoj.

Komentari (0)

Foto