Kralj lavova 3: Hakuna matata (2004)

THE LION KING 3: HAKUNA MATATA (Originalni naziv)

komedija animirani obiteljski

Merkat Timon i bradavičasta svinja Pumbu pričaju svoju životnu priču

 
Režija: Bradley Raymond
Scenarij: Tom Rogers, Roger Allers
Uloge: Nathan Lane, Ernie Sabella , Julie Kavner, Jerry Stiller, ...

Filmografija

Posljednji nastavak jednog od najimpresivnijih Disneyevih animiranih filmova zatvara priču o kralju Simbi, ali istovremeno započinje onu o dvojici junaka koji su u Simbinoj avanturi samo prividno pali u drugi plan.

Timon i Pumbaa preuzimaju glavnu riječ i pričaju svoju priču, koja je započela prije nego što su naišli na Simbu. Bit će zabavno upoznati Timonovu majku, doznati kako su se Timon i Pumbaa upoznali, gdje su naučili životnu filozofiju "hakuna matata", ali i s kojim su se sve nedaćama susretali dok su tražili svoj dom iz snova.



Gledatelji su toliko zavoljeli merkata Timona i bradavičastu svinju Pumbu pa je bilo i logično da ovi simpatični i slatki likovi dobiju priliku postati heroji i ispričati svoju priču. Poput prva dva dijela, treći isporučuje upravo ono što smo mogli očekivati od Disneyeve vrhunske animacije. Prepun akcije i humora, ali i dirljivih scena, "Kralj lavova 3" pokazao se kao divna priča za sve generacije, avantura u kojoj Timon i Pumbaa postaju najbolji prijatelji, pronalaze svoju životnu filozofiju "hakuna matata" i konačno susreću princa Simbu.




Komentari (0)

Foto