Sazrijevanje (2000)

The Low Down (Originalni naziv)

drama

Priča o grupi londonskih boema rastrganih između apatije i ambicije

 
Režija: Jamie Thraves
Scenarij: Jamie Thraves
Uloge: Aidan Gillen, Kate Ashfield, Dean Lennox Kelly, Tobias Menzies, Rupert Procter

Filmografija

Frank je u kasnim dvadesetima i uznemiruje ga činjenica da mu se život sastoji samo od rada i druženja s prijateljima. Svjestan je da mora promijeniti nešto u svom životu, krenuti nekim drugim putem, ali još nije siguran što i kamo…

Aidan Gillen glumi Franka, scenskog radnika koji u svoje slobodno vrijeme samo puši, pije i filozofira. No on je u nedoumici da kupi vlastiti stan jer više ne može trpjeti svoje glasne susjede, dilere droge. U agenciji za nekretnine upozna privlačnu Ruby, koja mu pokaže brojne jako loše životne prostore, jedva skrivajući svoj prezir prema ponuđenom. Očaran, Frank počne izlaziti s Kate, i kako se njihova veza razbuktava, opaža i promjene u svojoj grupi bezbrižnih prijatelja.
Mike postane odgovorniji, kako u dućanu scenskih rekvizita tako i u osobnom životu, te zaprosi svoju dugogodišnju djevojku - zbog čega se sukobi s apatičnijim Johnom, svojim suradnikom koji stalno kasni, a koji počinje razmišljati o promjeni posla. Frank se nađe između njih dvojice i nesposoban je donijeti bilo kakvu konačnu odluku o vlastitom životu.

Komentari (0)

Foto