Aljaški policajci (2009)

Alaska State Troopers (Originalni naziv)

dokumentarni

Iskusite policajce na aljaški način

 
Režija: Brian Michel
Scenarij: D.L. Stern, Rachel Evans
Uloge: Marc Graue

Filmografija

Opaki teren, temperature ispod nule i ubojita divljina. Suočavajući se s negostoljubivim uvjetima, njihov je posao patrola i zaštita na dalekom zapadu SAD-a, gdje svaki osumnjičenik može biti naoružan, a pojačanja su katkad i satima udaljena. Pratite neustrašive policajce najveće savezne države u SAD-u dok pokušavaju održati red na udaljenim terenima odgovarajući na pozive kopnom, zrakom i morem. Od ledenih misija spašavanja do lova na nestale, serija se nastavlja četvrtkom u 21 sat.

Policajci se vraćaju ledenim patrolama sjedajući na svoje motorne sanjke i održavajući red tijekom otvaranja sezone lova na losove u okolici Fairbanksa. Putuju i na rub ledenoga kruga da bi istražili ilegalni klub boraca. U međuvremenu se policajci bore s porastom kriminala koji je uzrokovan pretjeranom konzumacijom alkohola, a smrznuto Beringovo more koriste kao avionsku pistu da bi pristupili najzabačenijim dijelovima države.

Hvatanje velikih kriminalaca u okolini koja je daleko od urbane predstavlja vrlo zahtjevan posao, ali stanovnici Aljaske imaju sreće jer ni ovo nisu obični policajci.


Komentari (0)

Foto