subota, 21.09.2019 09:05

Shaggy i Scooby-doo (2006)

Shaggy and Scooby-doo (Originalni naziv)

animirani avantura

Scooby-Doo i Shaggy uz pomoć nasljedstva nestalog Shaggyjevog imućnog ujaka kreću u nove pustolovine

Ujak Albert i Robi obavještavaju Scoobyja i Shaggyja da Dr. Phineus Phibes planira toplinskom zrakom rastopiti masivni ledenjak na planini Zeryodelwietzen (Bijeli jodlaš) u Švicarskoj. Phibes se planira osvetiti grupi znanstvenika koji su ga ismijavali i koji održavaju konferenciju o globalnom zatopljenju u podnožju ledenjaka.Scooby i Shaggy lete u Švicarsku u svome avionu Mystery i saznaju da se Phibes skriva u svome brlogu, brodu-oblaku iznad ledenjaka i, nakon što poraze njegove švicarske ubojice s pletenicama (Misty Swiss i njezinu zlu kujicu Carlu), uništavaju Phibesov plan i spašavaju situaciju.
Režija: Jeff Allen
Scenarij: Ray De Laurentis, Scott Kreamer, Steven Sessions
Uloge: Jim Meskimen, Jeff Bennett, Scott Menville, Frank Welker, Casey Kasem, ...

Filmografija

Shaggy i Scooby-Doo okreću novu stranicu u životu – još jučer nisu imali što za jesti, a sada žive u ujakovoj vili i imaju svoga kuhara. No, ipak novi život donosi i brojne zavrzlame, a između ostalog morat će se suočiti i s glavnim negativcem ove crtane serije, zlim Dr. Phineusom Phibesom. Crtani film je 2007. godine nominiran za Daytime Emmy za glazbu i montažu zvuka.

Opširnije

Popularni junaci Shaggy i Scooby-Doo u novim avanturama riješit će brojne slučajeve diljem svijeta uz pomoć izuma i nasljedstva Shaggyjevog imućnog ujaka Dr. Alberta Shaggleforda kojemu se izgubio svaki trag. Nakon što je Shaggy naslijedio veliku količinu novca za njega i Scooby-Dooa život postaje bajka. Odmah se sele na veliko imanje, a za doručak imaju svog vlastitog chefa. Dok se Shaggy i Scooby bore oko daljinskog odjednom otkriju kako jedan od njih otvara vrata tajnovitog laboratorija koji će postati njihov novi zadatak. U laboratoriju je ujak ostavio novi tajnoviti izum, a prema poruci zlikovca ga pod svaku cijenu žele ukrasti. Počinje avanutra Shaggyja i Scooby doo-a.

O LIKOVIMA:

SCOOBY-DOO
Scooby je voljeni ljubimac ekipe. Shaggy i Scooby su poput braće. Iako jedan drugome kradu hranu i sendviče, sto posto su jedan drugome odani.

SHAGGY
Jedan od kultnih likova u svijetu crtanog filma. Shaggy ima tri glavne karakteristike: voli san, sigurnost i hranu. Shaggy je hipi koji jednostavno obožava sendviče te se uvijek sa Scooby –Doom oko nje bori.

VELMA
Velmu krasi briljantan um. Ona je prava detektivka. Njen mozak je motor koji pokreće svaki slučaj ekipe i ona je uvijek zaslužna za konačno rješenje. Inače Velma je jako realna te uvijek upozorava Freda zbog njegovog pretjerano impulsnog djelovanja.

Video

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >