petak, 29.03.2024 08:30

Jamie kod kuće (2007)

Jamie Oliver: At Home (Originalni naziv)

kulinarski show

Zajedno s vrtlarom Brianom Skiltonom popularni kuhar donosi nove recepte te pripremu ukusnih obroka

sez.2 ep.3Jamie Oliver se vratio radeći ono u čemu je najbolji. Kuhanju kod kuće s jednostavnim i pristupačnim namirnicama, uključujući voće i povrće koje je sam uzgojio. Svaka emisija ima tematsku namirnicu.
 

U današnjem svijetu postalo je jako bitno od kuda namirnice potječu, a sve više se počinje i stvarati svijest o tome kako bi se sve namirnice koje pripravljamo trebale uzgajati u vlastitom vrtu. Ovaj specijal govori o toj tendenciji te o važnosti objedovanja s obitelji i prijateljima.

Iako je ovo više kuharski show, ima i elemente vrtlarstva u čemu je Jamieju pomogao njegov prijatelj, poznati vrtlar Brian Skilton. Jamie u specijalu prigodno nazvanom 'Kod kuće' priprema zanimljive obroke koje si ljudi čak i uz današnji brzi ritam mogu priuštiti. Svaka epizoda donosi zanimljiv recept s određenom namirnicom poput rajčice, graška, krumpira... O BRIANU SKILTONU Brian Skilton se bavi vrtlarstvom više od 30 godina. U svojoj karijeri Brian je posjetio mnoga mjesta uključujući Izrael i Afriku. Radio je i u VB gdje se je bavio organskim uzgojem. Briana je ljubavlju prema vrtlarstvo zarazio Jamie Oliverov djed. Brian je radio kao vrtlar u Regents Parku u Londonu.

Komentari (0)

Foto