Jumanji (1996)

Jumanji (Originalni naziv)

animirani avantura

Neobična igra Jumanji odvodi dvoje djece u uzbudljiv, tajanstven i nepoznat paralelni svijet

 
Režija: Cathy Malkasian, Bob Hathcock, Steve Ressel , ...
Scenarij: The Trio, Neil Alsip, Kevin Campbell, ...
Uloge: Bill Fagerbakke, Debi Derryberry, Ashley Johnson, Tim Curry, ...

Filmografija

Prema popularnom filmskom hitu uzbudljiva crtana serija "Jumanji" donosi nam priču o Judy i Peteru koji zaigravši tajanstvenu igru Jumanji otkrivaju novi čarobni paralelni svijet!

Judy Shepherd i njen mlađi brat Peter slučajno pronađu tajnu i čarobnu igru koja se zove Jumanji. No ova djeca ne znaju da će se njihovi životi zauvijek promijeniti kada jednom započnu igrati ovu neobičnu igru. Već na samom početku igre Judy i njezin brat Peter budu doslovno uvučeni u paralelni svijet. Odjednom se ova djeca nađu u džungli gdje upoznaju Alana, putnika koji je u igri zatočen punih 25 godina.

Sada se Judy, Peter i Alan nalaze na granici svog stvarnog života te džungle u koju su ušli zahvaljujući igri Jumanji iz koje zajedničkim snagama moraju pronaći izlaz.
Na svom čarobnom putovanju tri prijatelja naučit će brojne lekcije o poštivanju, prijateljstvu i životu.

O IGRI "JUMANJI"
Jumanji je igra za one koji žele ostaviti svoj stari život.Ostavljena na tavanu Jumanji je igra koja čeka svoje nove igrače koje će poslati u veliku avanturu. Kada se jednom bace kockice, ova neobična i moćna igračka zauvijek promijeni živote svojih igrača.
Igranje je zapravo vrlo jednostavno, samo treba baciti kocku i potom završiti u čarobnom Jumanji svijetu.

LIKOVI
Judy je 12-ogodišnja djevojčica. Zajedno sa svojim bratom, Judy je postala siroče kada su njeni roditelji poginuli u automobilskoj nesreći. Od tada za njih se skrbi teta Nora, koja je psihologinja te je zadnja osoba na svijetu kojoj bi netko prepustio brigu o djeci.

Peter, Judyin brat vrckasti je i problematični osmogodišnjak. Jako je znatiželjan, zaigran te izuzetno hrabar u novim životnim situacijama. Peter je uvijek u sukobu sa svojom starijom sestrom.

Teta Nora je 30-ogodišnja psihologinja. Iako se svim silama trudi biti dobra skrbnica Peteru i Judy teško se snalazi u majčinskoj ulozi.

Alan Parrish je osoba koju su Judy i Peter vidjeli prvi nakon što je dugih 25 godina proveo upravo u igri 'Jumanji'. Alan nema pojma kako je uopće dospio u igru, te iako je fizički odrastao, on je po naravi još uvijek zaigrani dječak koji će se brzo i lako sprijateljiti s novim pridošlicama.

Van Pelt je strašni lovac iz Jumanjija. Istinski tragač i lovac sve će riskirati kako bi ulovio Alana.
 


Komentari (0)

Foto