Crni sati (2011)

The Darkest Hour (Originalni naziv)

akcija sf

Četvero mladih ljudi zapelo je u Moskvi i bore se za opstanak pred napadom izvanzemaljaca

 
Režija: Chris Gorak
Scenarij: Jon Spaihts
Uloge: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Joel Kinnaman, Elena Caruso

Filmografija

Uživajući u noćnom životu glavnog ruskog grada, skupina mladih američkih turista iznenada se nađe u srcu vanzemaljske invazije. Neobična i okrutna bića, nevidljiva golom oku, nalaze se u vječnoj potrazi za energijom i upravo je Zemlja njihov sljedeći obrok. Film kombinira zapanjujuće specijalne efekte Timura Bekmambetova (Wanted) s postapokaliptičnom vizijom redatelja Chrisa Goraka.

U ovom napetom znanstveno-fantastičnom trileru, grupa mladih amerikanaca u posjetu Moskvi vodi očajničku bitku za preživljavanje u sjeni apokaliptične invazije vanzemaljaca. Sastavljeni od čiste energije, nevidljivi vanzemaljci ne pokazuju milost dok svojim dodirom u pepeo pretvaraju nemoćne ljude. Mala grupica preživjelih, naoružana samo svojom hrabrošću i genijalnošću, udružuje snage s ekscentričnim ruskim znanstvenikom koji možda zna način kako zaustaviti vanzemaljce u njihovom pohodu.
Ali uz vrijeme koje brzo istjeće i nadu koja kopni, oni možda imaju samo jednu šansu za vlastiti spas... I spas čitave planete.

Komentari (3)

Foto