Dogodilo se na Manhattanu (2002)

Maid in Manhattan (Originalni naziv)

komedija romantika

Priča o modernoj pepeljugi u režiji Waynea Wanga

 
Režija: Wayne Wang
Scenarij: John Hughes, Kevin Wade
Uloge: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Tyler Posey

Filmografija

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) samohrana je majka odrasla u predgrađu New Yorka koja radi kao spremačica u luksuznom hotelu. Igrom sudbine i zamjenom identiteta, Marisa upoznaje Christophera Marshalla (Ralph Fiennes), zgodnog nasljednika koji vjeruje da je ona pripadnica visokog društva i gošća hotela. No kada se otkrije njezin pravi identitet, oboje shvate da im sudbina nije sklona...

" Najbolja romantična komedija nakon Zgodne Žene " Marisa Ventura (Jennifer Lopez) samohrana je majka koja se teško probija kroz život. Radi u luksuznom hotelu na Manhattanu i sanja o boljem životu za sebe i svog mladog sina (Tyler Posey). Jednog sudbonosnog dana gost hotela i kandidat na izborima za Senat, Christopher Marshall (Ralph Fiennes) upoznaje Marisu i zabunom pomisli kako je ona jedna od pripadnica visokog društva. Nakon čarobne zajedničke večeri, njih dvoje se potpuno zaljubljuju jedno u drugo. Ali, kada je otkriven Marisin pravi identitet, stvari kao što su klasna pripadnost i društveni status prijete da će ih razdvojiti. Mogu li dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova premostiti sve svoje razlike i živjeti dugo i sretno zajedno?
Jennifer Lopez nominirana je za ulogu u ovom filmu za nagradu Image, Blimp, Teen Choice, a film je nominiran za nagradu Young Artist 2003. godine.

Komentari (2)

Foto