Obdaren (2009)

Hung (Originalni naziv)

komedija drama

Očajna vremena zahtijevaju očajne mjere

 
Režija: Colette Burson, Dmitry Lipkin
Scenarij: Colette Burson, Daniel Attias
Uloge: Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton, Sianoa Smit-McPhee

Filmografija

Radnja serije smještena je u predgrađe Detroita i nastavlja pratiti neuobičajene napore rastavljenog učitelja i trenera Raya Deckera (Thomas Jane) da zaradi dodatni novac prodajući ženama svoju "pobjedničku alatku".

Prije mnogo godina, kao učenik u srednjoj školi West Lakefield, Ray Drecker bio je popularan sportaš kojeg je čekao uspjeh. Danas, kao profesor i trener školske košarkaške ekipe u West Lakefieldu (koja niže poraze kao nikada), on je potplaćen, nesiguran i ogorčen što ga je supruga nakon dvadeset godina (Anne Heche) ostavila zbog svoga dermatologa. Nakon što požar ošteti oronulu kuću uz jezero koju je naslijedio od roditelja, Rayeva loša sreća pada do samoga dna kad se njegova djeca, blizanci Darby i Damon, koji su živjeli s njime, presele k mami i njezinu samodopadnu suprugu, Ronnieju Haxonu (Eddie Jemison).
Usamljen, uništen i bez ideja, Ray odluči pohoditi lokalni tečaj samopomoći čija je mantra identificirati osobni pobjedonosni alat da bi se promovirali za financijski uspjeh. Nakon ne baš zadovoljavajućega susreta s još jednom polaznicom - bivšom ljubavi i nadobudnom pjesnikinjom po imenu Tanya Skagle (Jane Adams), Ray doživljava "Aha!" trenutak. Uz Tanyinu pomoć, Ray odluči iskoristiti svoje najveće blago, u nadi da će potpuno promijeniti svoju sreću.

Komentari (0)

Foto