srijeda, 12.08.2020 08:00

Sunčano jutro (2020)

Sunčano jutro (Originalni naziv)

zabava informativni

Jutarnja doza informacija i zabave, uz vrijedne nagrade

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Amina Zornić, Mirza Salković, Vladimir Čolaković

Filmografija

Sunčano jutro naziv je revijalno-zabavnog programa uz kojeg će gledatelji O Kanala dobiti svoju jutarnju dozu informacija, ali i zabave za ugodniji početak radnog dana. Iz studija će se svaki dan, od ponedjeljka do petka, uživo u vremenu od 08:00 do 09:15 sati naizmjenično javljati voditelji Amina Zornić, Mirza Salković i Vladimir Čolaković, te gledateljiima prezentirati servisne informacije iz cijele BiH, vremensku prognozu, stanje na putevima, kao i sve aktuelne i važne vijesti iz BiH i svijeta.

Sunčano jutro je dinamičan jutarnji program, sa prvim jutarnjim informacijama, sa pričama iz svih gradova BiH, gostima koji govore o ozbiljnim i opuštenim temama, servisnim informacijama, ali i živim javljanjima novinara, kako O kanala, tako i naših partnerskih medija.
Razgovarat ćemo o aktuelnim temama i pitanjima u interesu javnosti, objavljivati korisne i potrebne informacije, te nagrađivati gledatelje u telefonskom kontaktu. Nastojat ćemo uvijek biti vedri, veseli i nasmijani, jer želimo da Sunčano jutro bude dobar početak dana za sve naše gledatelje“,
„U studio Sunčanog jutra dolazit će eminentni gosti iz društvenog, kulturnog, sportskog, muzičkog, političkog, zdravstvenog života BiH, javljat će se uživo iz reporteri različitih gradova, kao i gledaoci za koje ćemo svakog dana obezbijediti i poklone.
Ići ćemo korak dalje i u jutarnjem programu komunicirati sa komšijskim zemljama, slikom ići do atraktivnih ljetnih destinacija, kako bi nam svima početak dana bio što ljepši i opušteniji. Jutarnji program jeste najmlađa emisija koju emituje O Kanal, što ne znači da neće biti i najgledanija“, govori Amina Zornić, voditeljica Sunčanog jutra.
Zahvaljujući partnerskoj saradnji O Kanala i radiostanica širom BiH, Sunčano jutro će gledateljima obezbijediti pregršt servisnih i informacija o događajima u Mostaru, Tuzli, Zenici, Travniku, Banja Luci, Trebinju, Bijeljini, Brčkom i drugim gradovima BiH.

Komentari (0)

Foto