Kickboxer 4 (1994)

KICKBOXER 4: THE AGGRESSOR (Originalni naziv)

akcija

Sasha Mitchell osvećuje se zločincu Tong Pou

 
Režija: Albert Pyun
Scenarij: Albert Pyun
Uloge: Sasha Mitchell, Nicholas Guest, Michele Krasnoo, Brad Thornton, ...

Filmografija

Legendarni borac David Sloan (Sasha Mitchell) polako trune zatočen u zatvoru. No vlasti ga pristanu pustiti pod uvjetom da ih odvede u neosvojivu meksičku utvrdu prikrivenog zločinca Tong Poa, koju čuvaju opasni stražari, a nastanjuju brojne seksualne robinje. Sloanov se motiv krije u činjenici što je Tong Po, svjetski prvak borilačkih vještina, zatočio njegovu suprugu, pa je spreman na sve kako bi izravnao račune.

Zatočen u zatvoru, legendarni borac David Sloan (Sasha Mitchell) polako trune i nestaje iz sjećanja ljudi koji su ga poznavali. Preokret se dogodi kada ga vlasti pristanu pustiti pod uvjetom da ih odvede u neosvojivu meksičku utvrdu prikrivenog zločinca Tong Poa, koju čuvaju opasni stražari, a nastanjuju brojne seksualne robinje.

Sloanov se motiv krije u činjenici što je Tong Po, svjetski prvak borilačkih vještina, zatočio njegovu suprugu, pa je  spreman na sve kako bi izravnao račune. Poov turnir borilačkih vještina, na koji su pozvani samo pravi majstori, omogućit će Sloanu da ostvari svoju osvetu.

Četvrti izdanak uspješnog akcijskog serijala "Kickboxer" svim će fanovima iskonske borilačke akcije omogućiti 90 minuta čistog užitka u gledanju pravih majstora na djelu. Sasha Mitchell svojom gipkošću i okretnošću pokazuje kako nimalo ne zaostaje za legendarnim Jean-Claude Van Dammeom, zvijezdom prvog dijela. Redatelj Albert Pyun znalački režira kako scene borbi, tako i one s manje akcije, a više napetosti pa je rezultat uzbudljiv akcijski film čije su sve komponente odlično odrađene.


Komentari (0)

Foto