Čiča miča, (ne)sretna je priča (2006)

Happily N'Ever After (Originalni naziv)

komedija animirani obiteljski

Panika u Zemlji Bajki zavlada kada zla maćeha odluči dati svim pričama nesretni završetak

 
Režija: Yvette Kaplan, Paul Bolger
Scenarij: Robert Moreland, Douglas Langdale
Uloge: George Carlin, John Di Maggio, Andy Dick, Sigoruney Weaver, ...

Filmografija

Od Johna H. Wiliamsa, producenta "Shreka“, "Shreka 2“ i "Shreka 3“, stiže na još jedna neobična komedija koja se poigrava s bezvremenskim pričama dajući im drugačiji zaplet, a gledateljima svih generacija nudi odličan provod.

U Zemlji Bajki nekada je sve bilo kako treba biti - Pepeljuga odlazi na bal, Zlatikosa raspušta svoju kosu, a uspavana ljepotica upravo dobija svoj poljubac. Sve je bilo pod kontrolom, no tada čarobnjak, koji održava ravnotežu između dobra i zla, odlazi na odmor, a njegovi pomoćnici počine grešku. Pepeljugina zla maćeha dočepa se čarobnog štapića s namjerom da zavlada Zemljom Bajki te svim pričama podari nesretni završetak. Pepeljugi, Trnoružici, patuljcima i ostalima likovima iz bajki sada preostaje izboriti se za svoj sretan kraj.
"Čima Miča" vizualno je zapanjujuća. Poznati likovi jednako tako poznatih bajki osuvremenjeni su uz posljednja dizajnerska i tehnološka postignuća svijeta animacije, a kako bi sve završilo sretno i kako bi svi segmenti crtića funkcionirali besprijekorno, pobrinuli su se holivudski glumci poput Sigoruney Weaver, Sarah Michelle Geller, Andyja Dicka ili, u našem slučaju, hrvatska poznata imena - Jasna Palić Picukarić, Hrvoje Klobučar, Filip Jurčić, Ozren Grabarić, Zlatan Zuhrić, Jasna Bilušić, koji su posudili glasove u hrvatskoj sinkroniziranoj verziji.

Komentari (1)

Foto