Igra zavođenja (2002)

Obsessed (Originalni naziv)

triler drama

Jenna Elfman opsesivno je vezana za svog ljubavnika Sama Robardsa

 
Režija: John Badham
Scenarij: Matthew Tabak
Uloge: Jenna Elfman, Sam Robards, Kate Burton, Mark Camacho

Filmografija

Policija uhiti lječnicu Ellenu Roberts (Jenna Elfman) zbog navodnog maltertiranja kirurga Davida Stillmana (Sam Robards). Ellena ispripovijeda svojoj odvjetnici Sari Miler (Kate Burton) kako je upoznala šarmatnog Davida te započela s njim strastvenu vezu ne znajući da je oženjen...

Snažno lupanje dovodi lijepu mladu djevojku Ellenu Roberts (Jenna Elfman) do vrata svoga skromnog čikaškog stana. Na njezino iznenađenje, dva je policajca odmah uhite. Ellena se u zatvoru sprijatelji sa Charlotte (Lisa Edelstein), ironičnom novinarkom koja je pritvorena zbog nepoštivanja suda.

Ellena joj ispriča svoju priču: Na bostonskom aerodromu prije dvije godine, zgodni i ugledni neurokirurg dr. David Stillman (Sam Robards) ponudio je Elleni prijevoz do hotela u kojem će prisustvovati zdravstvenoj konferenciji. Tijekom večere među njima se razvila snažna privlačnost. David je molio Ellenu da se nastave viđati u Chicagu unatoč tome što je oženjen... No nakon nekog vremena pozvao je policiju kazavši im da Ellena uznemirava njegovu obitelj.


Komentari (0)

Foto