Crno proročanstvo (2004)

DARK ORACLE (Originalni naziv)

animirani tinejdžerski sf

Pustolovine dvoje 15-togodišnjih blizanaca počinju kada otkriju strip koji može mijenjati stvarnost

 
Režija: Craig Pryce, Ron Murphy
Scenarij: Heather Conkie, Jana Sinyor, Tony Elliott
Uloge: Paula Brancati, Jonathan Malen, Danielle Miller, Nathan Stephenson, ...

Filmografija

U izvrsnoj kombinaciji igranih i crtanih sekvenci, serija naizmjenično vodi mlade gledatelje od stvarnog do uzbudljivog svijeta mašte.Petnaestogodišnji blizanci, Cally i Lance Stone, glavni su likovi kanadske igrano-animirane serije za mlade Dark Oracle, čijih ćemo 26 epizoda pratiti radnim danom ujutro na Drugom programu.

Pustolovine blizanaca počinju u trenutku kad Cally nađe strip u kojem su glavni likovi njihovi crtani dvojnici Violet and Blaze. Cally i Lance odjednom se nađu u crtanom svijetu punom opasnosti gdje će se suočiti s mračnim crtanim junacima koji imaju sposobnost mijenjati njihovu budućnost.

Kako događaji u crtanom svijetu utječu na njihov stvarni život, Cally i Lance moraju pod svaku cijenu biti korak ispred Violet i Balzea ili će ih snaći vrlo neugodna sudbina. Stvari kreću još opasnijim tokom kada Violet i Blaze odluče prijeći u stvarni svijet i napraviti još veći kaos. Kako bi prekinuli prokletstvo stripa, odgovore na neka pitanja naši će junaci morati pronaći u sebi samima...
 


Komentari (0)

Foto