petak, 21.05.2021 13:20

Dr. Oz (2009)

The Dr. Oz Show (Originalni naziv)

talk show

Zdravstveni stručnjak iz Oprah showa gledateljima nudi aktualne i zanimljive informacije o zdravlju

sez.9 ep.5Opioidi kao što je heroin dnevno ubiju 91 osobu. Danas, hrabro i kontroverzno rješenje za koje mnogi vjeruju da će prekinuti ovu krizu. Može li medicinska marihuana biti tajno oružje u borbi protiv ovisnosti? Montel Williams prokomentirat će ovu radikalnu ideju.
 

Mehmet Oz, popularni vrhunski zdravstveni stručnjak iz Oprah showa 2009. pokrenuo je vlastiti talk show gdje gledateljima nudi inspirativne priče, aktualne teme i informacije od toga kako smršavjeti, hraniti se i ostati mladolik, do veza, seksa i svladavanja sukoba i stresa.

Koristeći svoju popularnost kao vrhunski zdravstveni stručnjak u Oprah showu, dr. Mehmet Oz pokrenuo je 2009. The Dr. Oz Show koji je ubrzo postao jedan od najgledanijh televizijskih talk showa. Show nudi aktualne i zanimljive informacije, kao i inspirativne priče u vedrom i zabavnom tonu, a sve iz jedinstvene perspektive dr. Oza. Uz pomoć vodećih stručnjaka na svojim područjima dr. Oz pomaže gledateljima pružajući im informacije od toga kako smršavjeti, hraniti se i ostati mladolik, do veza, seksa i svladavanja sukoba i stresa. Show se snima pred publikom u Studiju 6 A u legendarnom njujorškom centru Rockefeller, a ove je godine dobio dvije nagrade Emmy na dodjeli Emmyja za dnevni program 2011. godine.

Dr. Oz je potpredsjednik Odsjeka za kirurgiju i profesor kirurgije na sveučilištu Columbia. Ravnatelj je Kardiovaskularnog instituta i Komplementarnog medicinskog programa pri bolnici New York Presbyterian te godišnje izvede 100 operacija srca. Njegovi istraživački interesi uključuju operacije zamjene srca, minimalno invazivnu kardijalnu kirurgiju, komplementarnu medicinu i politiku zdravstvene skrbi.

Objavio je više od 400 autorskih radova, poglavlja knjiga i medicinskih publikacija te registrirao nekoliko patenata.Piše redovitu kolumnu u časopisu Esquire i jedan je od urednika Oprina časopisa O. Vodi i dnevni talk show "Oprah Radio" na radiju Sirius XM.


Komentari (12)

Foto